Agenda

PERRON-3 is het culturele hart van Rosmalen. In de sfeervolle Theaterzaal is plaats voor 250 personen. Hier worden voorstellingen gegeven in allerlei genres, zoals muziek, theater, cabaret en dans voor jong én oud. In de intieme Kleine Zaal (72 zitplaatsen) worden o.a. films gedraaid, presentaties en try-outs gegeven. Bekijk hier de volledige agenda.

Filmprogramma
Iedere donderdagavond is filmavond. Om de week op zondagmiddag is er een leuke kinderfilm te zien. Iedere eerste zondag van de maand kun je genieten van de filmbrunch. Bekijk de actuele filmagenda hier.

TP op tournee
Dit seizoen worden zo´n 40 cabaret- en jeugdvoorstellingen van Theater aan de Parade (TP) in PERRON-3 gespeeld onder de noemer "TP op tournee". Dit i.v.m. sluiting van de Pleinzaal na de vondst van asbest. PERRON-3 en TP werken samen om de voorstellingen alsnog de plek te geven die ze verdienen. We verwelkomen gezamenlijk het publiek met open armen. Bezoekers worden door TP op de hoogte gebracht van de verplaatste voorstellingen. Kijk voor meer informatie over de tournee van TP op www.theateraandeparade.nl.

Consumpties
Voor, tijdens en na afloop van een voorstelling of film kun je lekkere drankjes en snacks kopen aan de bar. Vanuit de theaterzaal loop je zo het Grand Café in. Naast de Kleine Zaal op de eerste verdieping is ook een bar waar je drankjes en snacks kunt halen. Alle gekochte consumpties mag je mee de Kleine Zaal in nemen. We vragen je wel om de zaal netjes achter te laten als je deze na de voorstelling of film verlaat. In de Theaterzaal mogen géén consumpties naar binnen worden genomen.

Acties
Regelmatig hebben we acties waar we korting of vrijkaarten aanbieden voor voorstellingen of films. Bekijk de actuele acties hier.

Tags

Film Theater