het culturele hart van Rosmalen

 • za 14 mrt: Oeloek - Prille Roest

  In Prille Roest verheffen onhandige figuren stuntelen tot kunst. Het is erop, maar meestal eronder. Slagen was nog nooit zo kansloos en falen was nog nooit zo raak.

 • zo 21 sept: Rio 2

  In deze tweede familiefilm hebben de vogels Blu en Jewel het maar wat druk met hun gezin. Ze gaan terug naar de jungle voor een reünie, maar wat als Jewel besluit om liever daar te wonen?

 • zo 28 sept: Den Bosch Goes A Cappella

  Ruim dertig kleine en grote ensembles laten je in vier zalen genieten van a capella-muziek in de breedste zin van het woord. Ervaar de pracht van een stem.

 • do 25 sept: The Grand Budapest Hotel

  In 'The Grand Budapest Hotel' draait het om een hotelconciërge die bevriend raakt met een jonge medewerker. Een reeks gebeurtenissen staan nog op hen te wachten.

 • FILM&LUNCHBON en EET&UITBON

  Genieten van een uitje bij PERRON-3 en lekker eten bij restaurant STROOP&ZO met één bon! Dat is de EET&UITbon en de FILM&LUNCHbon. Leuk om te geven én leuk om te krijgen!

 • do 20 nov: Henry van Loon - Sluimer (try-out)

  Henry van Loon slaapt niet meer. Hij droomt alleen nog maar. Zonder een oog dicht te doen gaat de nacht over in de dag. Al wekenlang. Het zet hem in een sluimerstand en laat hem dromen met zijn ogen open.

 • za 18 okt: Anuar - Integer

  Wat moet je doen na vier programma's en lovende recensies in de pers? Gewoon doorgaan en met een nieuw programma het theater in natuurlijk! Anuar is druk, charmant, brutaal, eerlijk, eigenwijs maar vooral grappig!

 • wo 24 en do 25 sept: De Bossche Komeedie

  *** EXTRA VOORSTELLINGEN ***
  ‘Sloape & Schranse’ is weer een op en top Bosch blijspel. Hiermee zal de Bossche Komeedie u wederom laten genieten van een onbekommerd avondje uit!

 • vr 3 okt: De Andersons

  Vergeet The Killing of Stieg Larsson; de meest opzienbarende Scandinavische thriller is echt gebeurd. Deze muzikale Zweedse thriller met humor is een samenwerking tussen De Andersons en schrijver Arjen Lubach.

 • do 18 sept: 12 Years a Slave

  Het Oscarwinnende verhaal '12 Years a Slave' gaat terug naar de 19e eeuw, waar een zwarte man onterecht ontvoerd wordt en verkocht als slaaf. Kan hij zijn vrijheid terugkrijgen?

 • vr 30 jan: André van den Boogaart - De rauwe Rand

  Van den Boogaart is er een die het leven leeft. Zijn liedjes zijn vaak rauw en hoekig, soms lieflijk. Maar textueel altijd helemaal raak. Een prachtige plaat vol soul en rauwe rock 'n' roll.

 • za 15 nov: Martin Šimek - Enkelspel

  Šimek is vertrouwd met het feit dat het leven een enkelspel is. Alleen wie tegen zijn verlies kan, zal in het zweet zijns aanschijns hartelijk om zichzelf kunnen lachen.

 • zo 5 okt: Filmbrunch - Nebraska

  Een dementerende oude man denkt een miljoenenprijs gewonnen te hebben. Hij zet alles op alles om met zijn zoon de reis, om het bedrag op te halen, te maken.

 • zo 19 okt: Aadje Piraatje

  Hoe voelt het om zeeziek te zijn? Mis je je familie niet ontzettend tijdens zo’n lange reis? En natuurlijk, het kan niet missen, wordt er samen gezocht naar een schat. Alle hens aan dek!

 • za 29 nov: Rayen Panday - Vrijspraak

  Rayen wil vrij zijn maar zich vooral ook vrij voelen. Want wat doe je eigenlijk als je vrijgesproken bent van al je verplichtingen? Alles wat je leuk vindt natuurlijk! Althans... dat zou je denken.

 • vr 23 jan: De Mannen van Naam - Verder

  De Mannen van Naam dompelen u onder in een warm bad vol Brabantse en Ierse gezelligheid. Er wordt meegeklapt en gezongen bij de mooie kleinkunstliedjes.

 • vr 28 nov: Mathijs Leeuwis - Alweer geen Revolutie

  Mathijs is textueel zeer sterk, en gezegend met een prachtige diepe doorleefde stem. Hij houdt ook van brillen, geitenkaas en van hardlopen langs het kanaal in Waalwijk; zijn eigen Mississippi.

 • za 28 mrt: Mark van de Veerdonk - Tof

  Volgens de Brabantse cabaretier is er onderhand genoeg gezeurd. In TOF belooft Van de Veerdonk enkel positieve verhalen en gedachten voor het voetlicht te brengen.

PERRON-3 NIEUWSBRIEF

SOCIAL MEDIA

Laatste nieuws van Perron-3

In the Spotlight

De Oscarwinnende film naar het bekende aangrijpende boek. Klik op de afbeelding om kaarten te kopen.

Extra voorstellingen De Bossche Komeedie!
Op wo 24 en do 25 september zijn er extra voorstellingen voor De Bossche Komeedie. Voor de premièrevoorstelling a.s. donderdag zijn nog enkele mooie plaatsen vrij gekomen. De overige voorstellingen zijn uitverkocht. Klik op de links om naar de kaartverkoop te gaan.
Do 18 sept: koop kaarten! *** LAATSTE KAARTEN ***
Wo 24 sept: koop kaarten!
Do 25 sept: koop kaarten!

PERRON-3 bestaat vijf jaar!
Dit jaar bestaat Cultureel Centrum PERRON-3 5 jaar. Een mijlpaal die we niet zomaar voorbij willen laten gaan. In het weekend van 11 en 12 oktober bieden we een feestelijk programma vol optredens, workshops en open lessen. Houd de website in de gaten voor verdere details!
Cadeautip
Geef een heerlijk avondje uit cadeau! Lekker naar de film of een voorstelling, eventueel in combinatie met diner of lunch bij STROOP&ZO. De bonnen zijn vanaf € 10,00 te koop aan de informatiebalie van PERRON-3.

Naar de gemeente? Maak een afspraak!
Vanaf 2 juni 2014 werkt de gemeente ’s-Hertogenbosch volledig op afspraak. Zo voorkomen we wachttijden en zijn we beter voorbereid op uw komst. Voor veel producten en diensten plant u uw bezoek gemakkelijk via www.s-hertogenbosch.nl/afspraakmaken. Gaat het om een ander product of hebt u nog vragen? Bellen kan ook: (073) 615 51 55. Lees hier meer over de afdeling Burgerzaken.

Cursusaanbod in PERRON-3
Wil je jezelf ontwikkelen? Zoek je ontspanning of wil je je creativiteit tot uiting brengen? Er worden diverse creatieve cursussen georganiseerd in PERRON-3. Van zangles tot HipHop, van gitaarles tot musicalacteren. Bekijk hier het aanbod en de contactgegevens.

Filmprogramma
In de Kleine Zaal vertonen we regelmatig de beste arthousefilms, leukste kinderfilms en smakelijke filmbrunchfilms. Hier vind je een overzicht van de films.
Meer nieuws lees je in ons nieuwsoverzicht >>.


Copyright 2014 | Disclaimer | Sitemap | Colofon | Ontwerp: AMVP.NET, Gemaakt door: Ceweb