het culturele hart van Rosmalen

 • vr 11 mrt: Roel Meijvis, Tom Lash en Rajko en zijn broer

  De jongste cabaretiers van Nederland. Drie voorstellingen, elk een half uur op één avond voor één prijs.

 • za 9 apr: Max van den Burg - AMOK (reprise)

  Welkom bij Max van den Burg; de pretentieloze entertainer, de komiek, de innemende verhalenverteller, de zanger, de gitarist, de danser, de imitator, de absolute topperformer.

 • zo 31 mei: Danscursisten MIK - Sprookjeswereld

  Danscursisten van MIK Kunsteducatie Boxtel, Liempde, Schijndel, St. Michielsgestel en Uden presenteren zich in deze spetterende dansvoorstelling.

 • do 3 mrt: LOS Muziektheater - Total Loss (reprise)

  Met hun indrukwekkende muzikaliteit, scherpe teksten en fysieke uitspattingen blijft LOS het publiek verbazen. Dit knettergekke viertal gaat verder, sneller en harder dan ooit.

 • za 3 okt: Spiegeltje Andersom (4+)

  De première van de nieuwe voorstelling van Poppentheater De Vliegende Koffer uit Engelen, vol humor, spanning, ontroering en interactie.

 • za 10 okt: BENDER dendert door!

  Vrolijke liedjes vol levenslust, soms ontroerend en melancholiek. Een optreden van BENDER moet je meemaken. De herkenbare teksten en de pakkende, soms rauwe stem maakt iets in je los: je waant je even in een andere wereld.

 • do 12 nov: Kasper van Kooten - Bonte Avond (try-out)

  In zijn eerlijkste Bonte Avond ooit geeft hij antwoord, dansend en zingend op zijn muziek van de 80's naar nu.

 • za 17 okt: Joris en de Draak (6+)

  Het eeuwenoude verhaal van Joris en de draak verpakt in een spannende voorstelling met live muziek, zang, interactie, heel veel humor en een vlijmscherp r(t)andje.... Winnaar Gouden Ei 2013.

 • wo 14 okt: Debby Petter - Bed & Breakfast (try-out)

  Debby Petter speelt deze door Thomas Verbogt geschreven monoloog over een vrouw die terugkijkt, maar absoluut nog niet klaar is met haar leven.

 • za 16 apr: Berit Companjen & Jennifer Evenhuis

  Vrouwen met humor, twee voorstellingen op één avond! Wij stellen u voor aan Berit Companjen en Jennifer Evenhuis.

 • za 2 apr: Suzan Seegers - Suus zingt Annie M.G.

  Zo hoorde u Annie nog nooit. Laat u verrassen door deze kleurrijke schakering van Annie’s bekende én onbekend werk. Nu al dé aanrader van dit theaterseizoen!

 • zo 17 jan: Trio Tango Extremo in concert

  Het repertoire van de groep is zeer breed en erg bijzonder in zijn stijl te noemen: klassieke muziek, jazz- en Braziliaanse muziek gecombineerd met 'tango nuevo'.

 • do 14 jan: Carolien Borgers - Zeker Weten (reprise)

  In Zeker Weten buigt Carolien zich over de vraag hoeveel invloed we hebben; op de wereld, op onze eigen wereld, op wie we zijn, op wie we worden, op succes en op falen.

 • do 8 okt: Mark van de Veerdonk - TOF (reprise)

  Extra datum na uitverkochte voorstelling op 28 maart. In TOF belooft Van de Veerdonk enkel positieve verhalen en gedachten voor het voetlicht te brengen.

 • za 27 feb: Mind The Gap Experience

  Klassieke composities, aangevuld met elektronica, pop, wereldmuziek en eigentijdse jazz met korte, filosofische teksten die de muziek doorkruisen.

 • za 28 nov: Pieter Jouke - Tot Nu Toe (reprise)

  In de derde solovoorstelling van de cabaretier uit Delft ploetert hij door het leven. Bang voor alles wat in de toekomst ligt en opgelucht over alles wat achter hem ligt. Maar hoe lang hou je dat vol?

 • Vr 5 en za 6 jun: Acteerstudio P-ACT - Maskeren

  Vijf uitgesproken persoonlijkheden moeten op retraite. Wordt het een weekend van doodse stilte of wordt het een levende hel?

 • do 4 jun: MOVIE SPECIAL: U2 - 360° at the Rose Bowl

  Spectaculair gefilmd stadionconcert van de topband U2. Een mooie opwarmer voor de uitverkochte shows die de band in september in het Ziggo Dome geeft.

 • do 11 jun: MOVIE SPECIAL - Gooische Vrouwen2

  ** LAATSTE KAARTEN **
  Gezellig met je moeder of beste vriendin naar de MOVIE SPECIAL (incl. hapje en drankje).

 • za 12 mrt: Flip Noorman - Make-up

  Winnaar Wim Sonneveldprijs 2014. De speelman met het gescheurde gezicht komt terug naar PERRON-3. Dit keer samen met zijn onnavolgbare band.

PERRON-3 NIEUWSBRIEF

SOCIAL MEDIA

Laatste nieuws van Perron-3

** Nieuw in verkoop: De Bossche Komeedie **
De kaartverkoop is gestart! De Bossche Komeedie zorgt al drie jaar op rij voor uitverkochte zalen met hun hilarische voorstellingen. In dit vierde op en top Bossche blijspel zal de lach wederom de boventoon voeren. Koop je kaarten aan de kassa, telefonisch (073-850 7550) of in de online ticketshop.

Start verkoop theaterseizoen 2015-2016
Op vrijdag 1 mei is de kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen gestart. Er staan diverse grote namen op het programma en ook aankomend talent krijgt weer een podium. Zo geeft de drummmer van Golden Earring Cesar Zuiderwijk een theatervoorstelling incl. workshop, laat cabaretier Hans Liberg zich van zijn jazzy kant zien en vindt de première van Spiegeltje Andersom van Poppentheater De Vliegende Koffer in PERRON-3 plaats.
>> Download de programmaflyer hier
Natuurlijk kun je ook alles online vinden op de website.Congres of vergadering reserveren?
Bekijk onze zakelijke mogelijkheden! Voor zowel grote als kleine groepen bieden wij passende ruimtes. De moderne theaterzaal biedt plaats aan 250 personen, de sfeervolle intieme Kleine Zaal heeft 72 zitplaatsen. Daarnaast zijn er nog 13 subruimtes/vergaderzalen. We vullen dit aan met catering en technische voorzieningen op maat.

CLUB-3 kidsclub
CLUB-3, de kidsclub van PERRON-3 en Podium Rosmalen, heeft een eigen Facebookpagina. Jaarlijks organiseren we toffe activiteiten voor kinderen, zoals het Paasfestijn, Het Grote Sinterklaasfeest, workshops en Kinderfilm&Picknick. Like deze pagina en blijf op de hoogte van alle activiteiten!


Vacature
PERRON-3 zoekt een Vrijwilliger Publiciteit (M/V) voor enkele uren per maand. Klik hier voor de vacature.

Cadeautip
Geef een heerlijk avondje uit cadeau! Gezellig naar een toffe film of een mooie voorstelling. De bonnen zijn onbeperkt geldig en zijn vanaf € 10,00 te koop aan de informatiebalie van PERRON-3. Leuk om te geven én leuk om te krijgen!


Cursusaanbod in PERRON-3
Wil je jezelf ontwikkelen? Zoek je ontspanning of wil je je creativiteit tot uiting brengen? Er worden diverse creatieve cursussen georganiseerd in PERRON-3. Van zangles tot HipHop, van gitaarles tot musicalacteren. Bekijk hier het aanbod en de contactgegevens.

Filmprogramma
In de Kleine Zaal vertonen we regelmatig de beste arthousefilms, leukste kinderfilms en smakelijke filmbrunchfilms. Hier vind je een overzicht van de films.
Meer nieuws lees je in ons nieuwsoverzicht >>.


Copyright 2015 | Disclaimer | Sitemap | Colofon | Ontwerp: AMVP.NET, Gemaakt door: Ceweb