het culturele hart van Rosmalen

 • zo 27 apr: Mees Kees op Kamp

  Mees Kees gaat samen met zijn klas en mevrouw Dreus op werkweek. Als Dreus door haar rug gaat moet Mees Kees alles alleen doen en gaat met de kinderen aan de slag. Maar als alles fout begint te gaan begint hij aan zichzelf te twijfelen.

 • zo 4 mei: Filmbrunch Mr. Morgans Last Love

  Het verhaal van een eenzame Amerikaanse weduwnaar in Parijs, die het leven opnieuw omarmt wanneer hij een mooie en impulsieve jonge vrouw ontmoet.

 • do 8 mei: Mandela: Long Walk to Freedom

  Mandela is het verhaal van een gewone man die de uitdaging van zijn tijd niet uit de weg ging en triomfeerde-  een intiem portret over een modern icoon.

 • wo 30 apr: Peter Pan Terug naar Nooitgedachtland

  Jane, de dochter van Wendy gelooft niet meer in de verhalen over Peter Pan. Laat staan vliegen! Maar dan wordt ze op een avond door kapitein Haak en zijn piraten ontvoerd..

 • vr 30 mei: Straf - Wladiwostok

  Deze ‘polderpolkaband' stookt zijn eigen sound met het bloed op de tong en het hart onder de riem. Aanstekelijk, oorspronkelijk en diep gepassioneerd speelt STRAF hun Brabantse wereldmuziek tot iedereen aan boord meedeint!

 • zo 11 mei: Asterix en Obelix bij de Britten

  Als Asterix en Obelix erachter komen dat Julius Caesar met zijn Romeinse leger Groot-Brittannië probeert te veroveren, steken de Galliërs het kanaal over om daar eens wat verse Romeinen te gaan meppen.

 • do 8 mei: Ernst van der Pasch - Beter

  *** EXCLUSIEF ***
  Ernst was al cabaretier, zanger en tv-presentator. Nu is hij ook nog dokter. Ernst maakt mensen beter. Maar wat is dat eigenlijk: Beter?

 • do 15 mei: Inside Llewyn Davis

  Llewyn probeert een solo carrière van de grond krijgen, nadat zijn partner zelfmoord heeft gepleegd. Hij ontmoet de muzikanten Jim (Justin Timberlake) en Jean (Carey Mulligan).

 • do 24 apr: La Grande Bellezza

  Het is zomer en de stad Rome straalt met een schoonheid die onherroepelijk is. Jep is 65 en hij straalt een charme uit die de tijd niet verwoest heeft. Hij denkt echter met verbittering terug aan zijn gepassioneerde verloren jeugd.

 • do 17 apr: Het Diner

  Twee echtparen gaan op een avond uit eten in een restaurant. Ze praten languit over van alles maar ze vermijden het onderwerp waar ze het over moeten hebben: hun kinderen. Die hebben namelijk iets verschrikkelijks op hun geweten.

 • vr 2 mei: Robots

  De jonge robot Rodney Copperbottom is de zoon van een arme bordenwasser. Hij verhuist naar Robot City, in de hoop het daar te maken als uitvinder. Dit blijkt echter niet mee te vallen.

 • do 1 mei: Lore

  Het is oorlog. De 14 jarige Lore moet met haat broertjes naar haar oma 900 km noordwaard. Onderweg krijgt ze hulp van een joodse jongen. Ze zal nu moeten vertrouwen op iemand van wie haar altijd is verteld dat hij de vrijand is.

 • di 13 mei: Hannah Arendt

  De Duits-Joodse filosofe Hannah Arendt vlucht voor de nazi's naar Amerika. Tien jaar later neemt ze een baan aan bij de krant en reist als waarnemer naar het proces van SS'er Eichmann. Haar bevindingen verwerkt ze in een boek.

 • za 18 okt: Anuar

  Wat moet je doen na vier programma's en lovende recensies in de pers? Gewoon doorgaan en met een nieuw programma het theater in natuurlijk! Anuar is druk, charmant, brutaal, eerlijk, eigenwijs maar vooral grappig!

 • FILM&LUNCHBON en EET&UITBON

  Genieten van een uitje bij PERRON-3 en lekker eten bij restaurant STROOP&ZO met één bon! Dat is de EET&UITbon en de FILM&LUNCHbon. Leuk om te geven én leuk om te krijgen!

 • do 22 mei: Kees van Amstel

  Kees van Amstel gaat op zoek naar de lelijke kanten van het leven en onderscheidt nep van echt. Kun je nog opscheppen over je nieuwe iPad als je oma er ook al een heeft?

 • do 22 mei: Soof

  Soof heeft alles wat ze wil: een eigen bedrijfje, een man en drie leuke kinderen. Toch vraagt ze zich af of dit nu alles is. Maar hoe meer grip ze probeert te krijgen op haar leven, des te meer dit lijkt te ontsporen.

 • do 20 nov: Henry van Loon - Sluimer (try-out)

  Henry van Loon slaapt niet meer. Hij droomt alleen nog maar. Zonder een oog dicht te doen gaat de nacht over in de dag. Al wekenlang. Het zet hem in een sluimerstand en laat hem dromen met zijn ogen open.

 • zo 25 mei: Free Birds

  Reggie, een innemende en ietwat naïeve kalkoen, wil niet worden opgegeten tijdens de feestdagen. Reggie start samen met zijn maatje Jake een gevaarlijke missie om kalkoen definitief van het menu te schrappen.

PERRON-3 NIEUWSBRIEF

SOCIAL MEDIA

Laatste nieuws van Perron-3

Studentenkorting 50% last-minute
Op 1 maart dit jaar introduceerden PERRON-3 en Podium Rosmalen de speciale last-minute korting voor studenten. Dit houdt in dat studenten vanaf 1 uur voor aanvang van een theatervoorstelling, op vertoon van een geldige studentenpas aan de kassa van PERRON-3, 50% korting kunnen krijgen op de toegangsprijs van voorstellingen van Podium Rosmalen. Met deze regeling hoopt men de drempel lager te maken en het bezoek aantrekkelijker voor deze doelgroep. Klik hier voor de voorwaarden.

Vacature
Vrijwilliger publiciteit (circa 3 uur per maand)
Ben jij enthousiast en wil je graag een aantal uren per maand ondersteunen in de promotie van onze activiteiten? Bekijk de vacature en reageer! Klik hier voor de volledige vacature.
Daarnaast hebben we ook nog een vacature voor een filmvrijwilliger.

Cadeautip
Geef een heerlijk avondje uit cadeau! Lekker naar de film of een voorstelling, eventueel in combinatie met diner of lunch bij STROOP&ZO. De bonnen zijn vanaf € 10,00 te koop aan de informatiebalie van PERRON-3.

Cursusaanbod in PERRON-3
Wil je jezelf ontwikkelen? Zoek je ontspanning of wil je je creativiteit tot uiting brengen? Er worden diverse creatieve cursussen georganiseerd in PERRON-3. Van zangles tot HipHop, van gitaarles tot musicalacteren. Bekijk hier het aanbod en de contactgegevens.

Filmprogramma
In de Kleine Zaal vertonen we regelmatig de beste arthousefilms, leukste kinderfilms en smakelijke filmbrunchfilms. Hier vind je een overzicht van de films.
Meer nieuws lees je in ons nieuwsoverzicht >>.


Copyright 2014 | Disclaimer | Sitemap | Colofon | Ontwerp: AMVP.NET, Gemaakt door: Ceweb