het culturele hart van Rosmalen

 • vr 28 nov: Mathijs Leeuwis - Alweer geen Revolutie

  Muzikant Mathijs is textueel zeer sterk, en gezegend met een prachtige diepe doorleefde stem. Hij houdt ook van brillen, geitenkaas en van hardlopen langs het kanaal in Waalwijk; zijn eigen Mississippi.

 • do 27 nov: Kenau

  Nederlandse avonturenfilm over Kenau, een sterke onverzettelijke heldin, die succesvol een vrouwenleger aanvoert in strijd tegen de Spaanse bezetter.

 • di 16 dec: Concert op het Witte Doek - Mirusia

  In de koude maand december, vlak voor kerst, bieden wij u de opnames van een prachtig live concert op het witte doek van dé stersoliste van André Rieu: Mirusia.

 • za 28 mrt: Mark van de Veerdonk - Tof

  Volgens de Brabantse cabaretier is er onderhand genoeg gezeurd. In TOF belooft Van de Veerdonk enkel positieve verhalen en gedachten voor het voetlicht te brengen.

 • vr 19 dec: Kerst met de Kleinkeinder

  *** UITVERKOCHT ***
  De Kleinkeinder, de drie vreemde Bossche broertjes Jèntje, Frits en Fons zijn terug met mooie liedjes met rare teksten en drempelloze humor.

 • wo 10 dec: Avond Santiago de Compostela

  Boekpresentatie + film: deze avond staat in het teken van de pelgrimstocht naar Santiago de Compostela met de mooie film 'The Way' van Emilio Estevez en een boekpresentatie van 'Pad over de Horizon'.

 • ma 15 dec: Jagten

  Lucas is net gescheiden en heeft eindelijk een nieuwe baan in een nieuw dorpje. Maar dan wordt hij beschuldigd van misbruik. De kleine gemeenschap valt snel uiteen...

 • wo 24 dec: Midden in de Winternacht (AL)

  Een week voor kerst ziet Max een hele grote eland door het dak van de schuur vallen. Ze gaan op zoek naar de Kerstman. De slee moet op tijd weer terug de lucht in! 

 • FILM&LUNCHBON en EET&UITBON

  Genieten van een uitje bij PERRON-3 en lekker eten bij restaurant STROOP&ZO met één bon! Dat is de EET&UITbon en de FILM&LUNCHbon. Leuk om te geven én leuk om te krijgen!

 • do 11 dec: The Broken Circle Breakdown

  'The Broken Circle Breakdown' vertelt de intense lovestory tussen Elise (28) en Didier (36). Over hoe liefde tragedies overwint, en soms ook niet.

 • zo 28 dec: Frozen (6+)

  Anna woont in een wereld die vervloekt is door eeuwige sneeuw. Ze gaat op zoek naar haar zus, de ijskoningin, in de hoop dat zij de vloek zal opheffen. 

 • do 18 dec: Toen was Geluk heel Gewoon

  De razend populaire comedyserie 'Toen was geluk heel gewoon' krijgt een vervolg met deze familiefilm. 1974.

 • zo 14 dec: Hoe Tem je een Draak 2 (6+)

  Het spannende tweede deel van de epische 'Hoe tem je een Draak`-trilogie neemt je mee terug naar de fantastische wereld van Hikkie en Tandloos op het eiland Berg.

 • vr 30 jan: André van den Boogaart - De rauwe Rand

  Van den Boogaart is er een die het leven leeft. Zijn liedjes zijn vaak rauw en hoekig, soms lieflijk. Maar textueel altijd helemaal raak. Een prachtige plaat vol soul en rauwe rock 'n' roll.

 • za 29 nov: Rayen Panday - Vrijspraak

  Rayen wil vrij zijn maar zich vooral ook vrij voelen. Want wat doe je eigenlijk als je vrijgesproken bent van al je verplichtingen? Alles wat je leuk vindt natuurlijk! Althans... dat zou je denken.

 • za 29 nov: Het Grote Sinterklaasfeest (AL)

  Een gezellige middag met o.a. een zoektocht naar cadeautjes, de film 'Pietje Verliefd', wat lekkers en een bezoekje van de Sint en zijn Pieten! Kom je ook? 

 • zo 7 dec: Filmbrunch - August: Osage County

  Zwart-komisch drama met o.a. Meryl Streep en Julia Roberts als moeder en dochter van de disfunctionele Weston familie.

 • vr 23 jan: De Mannen van Naam - Verder

  De Mannen van Naam dompelen u onder in een warm bad vol Brabantse en Ierse gezelligheid. Er wordt meegeklapt en gezongen bij de mooie kleinkunstliedjes.

 • za 14 mrt: Oeloek - Prille Roest

  In Prille Roest verheffen onhandige figuren stuntelen tot kunst. Het is erop, maar meestal eronder. Slagen was nog nooit zo kansloos en falen was nog nooit zo raak.

PERRON-3 NIEUWSBRIEF

SOCIAL MEDIA

Laatste nieuws van Perron-3

In the Spotlight
Het Grote Sinterklaasfeest

Zaterdag 29 november organiseren we in samenwerking met Podium Rosmalen en Acteerstudio P-Act een gezellige middag. Het Grote Sinterklaasfeest bestaat dit jaar uit o.a. een zoektocht naar de cadeautjes van Sinterklaas, de film ´Pietje Verliefd` van het Sinterklaasjournaal en de Goedheiligman die zelf ook nog langs komt. Daarnaast zorgen we dat er voor alle kinderen iets lekkers is en dat alle kindjes een presentje krijgen van Sinterklaas.
WINACTIE:
Kinderen kunnen vanaf nu hun mooiste Sinterklaastekening inleveren een meedoen met onze winactie.
Lees meer >>

Cadeautip
Geef een heerlijk avondje uit cadeau! Lekker naar de film of een voorstelling, eventueel in combinatie met diner of lunch bij STROOP&ZO. De bonnen zijn vanaf € 10,00 te koop aan de informatiebalie van PERRON-3.

Naar de gemeente? Maak een afspraak!
Vanaf 2 juni 2014 werkt de gemeente ’s-Hertogenbosch volledig op afspraak. Zo voorkomen we wachttijden en zijn we beter voorbereid op uw komst. Voor veel producten en diensten plant u uw bezoek gemakkelijk via www.s-hertogenbosch.nl/afspraakmaken. Gaat het om een ander product of hebt u nog vragen? Bellen kan ook: (073) 615 51 55. Lees hier meer over de afdeling Burgerzaken.

Cursusaanbod in PERRON-3
Wil je jezelf ontwikkelen? Zoek je ontspanning of wil je je creativiteit tot uiting brengen? Er worden diverse creatieve cursussen georganiseerd in PERRON-3. Van zangles tot HipHop, van gitaarles tot musicalacteren. Bekijk hier het aanbod en de contactgegevens.

Filmprogramma
In de Kleine Zaal vertonen we regelmatig de beste arthousefilms, leukste kinderfilms en smakelijke filmbrunchfilms. Hier vind je een overzicht van de films.
Meer nieuws lees je in ons nieuwsoverzicht >>.


Copyright 2014 | Disclaimer | Sitemap | Colofon | Ontwerp: AMVP.NET, Gemaakt door: Ceweb