het culturele hart van Rosmalen

 • za 15 nov: Martin Šimek - Enkelspel

  Šimek is vertrouwd met het feit dat het leven een enkelspel is. Alleen wie tegen zijn verlies kan, zal in het zweet zijns aanschijns hartelijk om zichzelf kunnen lachen.

 • za 29 nov: Rayen Panday - Vrijspraak

  Rayen wil vrij zijn maar zich vooral ook vrij voelen. Want wat doe je eigenlijk als je vrijgesproken bent van al je verplichtingen? Alles was je leuk vind natuurlijk! Althans... dat zou je denken.

 • vr 23 jan: De Mannen van Naam - Verder

  De Mannen van Naam dompelen u onder in een warm bad vol Brabantse en Ierse gezelligheid. Er wordt meegeklapt en gezongen bij de mooie kleinkunstliedjes.

 • do 20 nov: Henry van Loon - Sluimer (try-out)

  Henry van Loon slaapt niet meer. Hij droomt alleen nog maar. Zonder een oog dicht te doen gaat de nacht over in de dag. Al wekenlang. Het zet hem in een sluimerstand en laat hem dromen met zijn ogen open.

 • FILM&LUNCHBON en EET&UITBON

  Genieten van een uitje bij PERRON-3 en lekker eten bij restaurant STROOP&ZO met één bon! Dat is de EET&UITbon en de FILM&LUNCHbon. Leuk om te geven én leuk om te krijgen!

 • vr 12 sept: Joe Brozio Trio - Cream Experience

  Deze meestergitarist gaat terug in de tijd en komt dichter bij zijn roots. Dat betekent op Blues gebaseerde muziek en gespeeld met 'heart and soul'.

 • za 18 okt: Anuar - Integer

  Wat moet je doen na vier programma's en lovende recensies in de pers? Gewoon doorgaan en met een nieuw programma het theater in natuurlijk! Anuar is druk, charmant, brutaal, eerlijk, eigenwijs maar vooral grappig!

 • za 28 mrt: Mark van de Veerdonk - Tof

  Volgens de Brabantse cabaretier is er onderhand genoeg gezeurd. In TOF belooft Van de Veerdonk enkel positieve verhalen en gedachten voor het voetlicht te brengen.

 • vr 28 nov: Mathijs Leeuwis - Alweer geen Revolutie

  Mathijs is textueel zeer sterk, en gezegend met een prachtige diepe doorleefde stem. Hij houdt ook van brillen, geitenkaas en van hardlopen langs het kanaal in Waalwijk; zijn eigen Mississippi.

 • za 14 mrt: Oeloek - Prille Roest

  In Prille Roest verheffen onhandige figuren stuntelen tot kunst. Het is erop, maar meestal eronder. Slagen was nog nooit zo kansloos en falen was nog nooit zo raak.

 • vr 30 jan: André van den Boogaart - De rauwe Rand

  Van den Boogaart is er een die het leven leeft. Zijn liedjes zijn vaak rauw en hoekig, soms lieflijk. Maar textueel altijd helemaal raak. Een prachtige plaat vol soul en rauwe rock 'n' roll.

PERRON-3 NIEUWSBRIEF

SOCIAL MEDIA

Laatste nieuws van Perron-3

Condoleanceregister vliegtuigramp
Vanaf zaterdag 19 juli is vanaf 11.00 uur in PERRON-3 in Rosmalen een condoleanceregister geopend, dat getekend kan worden ter nagedachtenis van alle slachtoffers van de vliegtuigramp. Dit kan tot en met 31 juli. Tevens kan een condoleance getekend worden in het register in het stadhuis van ’s-Hertogenbosch. Van maandag tot en met vrijdag zijn de registers te tekenen van 9.00 tot 17.00 uur. Zondag zijn beide gebouwen gesloten.
PERRON-3 wenst alle nabestaanden en betrokkenen bij deze enorme tragedie veel sterkte toe.

Aangepaste openingstijden zomer
In verband met de zomervakantie heeft PERRON-3 aangepaste openingstijden. Voor de actuele tijden kunt u contact opnemen met de receptie via telefoonnummer 073 - 850 7550. Het Grand Café is gesloten van 21 juli tot en met 10 augustus. De Bibliotheek en Burgerzaken hebben in deze periode wel normale openingstijden. 

De eerste activiteit in het nieuwe seizoen is op donderdag 28 augustus. (de bijzondere film Breekpunt) Wij wensen jullie een fijne zomer!

Cadeautip
Geef een heerlijk avondje uit cadeau! Lekker naar de film of een voorstelling, eventueel in combinatie met diner of lunch bij STROOP&ZO. De bonnen zijn vanaf € 10,00 te koop aan de informatiebalie van PERRON-3.

Naar de gemeente? Maak een afspraak!
Vanaf 2 juni 2014 werkt de gemeente ’s-Hertogenbosch volledig op afspraak. Zo voorkomen we wachttijden en zijn we beter voorbereid op uw komst. Voor veel producten en diensten plant u uw bezoek gemakkelijk via www.s-hertogenbosch.nl/afspraakmaken. Gaat het om een ander product of hebt u nog vragen? Bellen kan ook: (073) 615 51 55. Lees hier meer over de afdeling Burgerzaken.

Cursusaanbod in PERRON-3
Wil je jezelf ontwikkelen? Zoek je ontspanning of wil je je creativiteit tot uiting brengen? Er worden diverse creatieve cursussen georganiseerd in PERRON-3. Van zangles tot HipHop, van gitaarles tot musicalacteren. Bekijk hier het aanbod en de contactgegevens.

Filmprogramma
In de Kleine Zaal vertonen we regelmatig de beste arthousefilms, leukste kinderfilms en smakelijke filmbrunchfilms. Hier vind je een overzicht van de films.
Meer nieuws lees je in ons nieuwsoverzicht >>.


Copyright 2014 | Disclaimer | Sitemap | Colofon | Ontwerp: AMVP.NET, Gemaakt door: Ceweb