Films en voorstellingen

Filteren op
vrijdag 23 februari, 20:15 uur
Studio P-ACT - Familierecept

Het is februari. Eerder kreeg Tirza het niet voor elkaar om het hele gezin bij elkaar te brengen. Carnaval staat voor de deur en ze geven potverdrie nu pas het kerstdiner. Kibbel en kabbel gedrag van een gezin. 

vrijdag 23 februari, 20:30 uur
Joris Linssen & Caramba - Serenade (uitverkocht)

Joris Linssen (ja, die van ‘Hello Goodbye’) en zijn vrienden smeden verhalen en liedjes aaneen tot een hartverscheurende en hilarische voorstelling. Een ode aan het leven, de liefde en de muziek.

zaterdag 24 februari, 20:15 uur
Studio P-ACT - Familierecept

Het is februari. Eerder kreeg Tirza het niet voor elkaar om het hele gezin bij elkaar te brengen. Carnaval staat voor de deur en ze geven potverdrie nu pas het kerstdiner. Kibbel en kabbel gedrag van een gezin.

zondag 25 februari, 11:00 uur
FilmPLUS: Lion

incl. iets lekkers
HEVO start i.s.m. PERRON-3 een reeks zondagfilms met een extraatje. Iedere maand een door HEVO uitgezochte filmtitel met daarbij iets lekkers.

zondag 25 februari, 14:00 uur
CLUB-3 Film: De Kleine Vampier (6+)

Anton houdt van griezelen en verslindt boeken over vampiers. Als hij er onverwacht één tegenkomt, is deze toch heel anders dan hij dacht en maakt zijn angst al gauw plaats voor nieuwsgierigheid. 

zondag 25 februari, 15:00 uur
Feikes Huis - Hoe licht kan een wolk zijn (4+)

Op het toneel staan drie mensen. De een bakt potten, de ander maakt muziek en de derde beweegt. Alle drie proberen ze ons eenzelfde verhaal te vertellen; over stil zijn van binnen en hoe moeilijk dat is.

woensdag 28 februari, 20:30 uur
Eric Corton - Ma (uitverkocht)

Ma stond altijd klaar voor haar zoon. Nu draait 'meneer Alzheimer' de rollen om. Maar hoe zorgt een zoon voor zijn moeder?

donderdag 1 maart, 20:15 uur
Snowden

Het ongelooflijke en persoonlijke verhaal van Edward Snowden die duizenden geclassificeerde documenten aan de pers lekt en daarmee een van de meest gezochte personen ter wereld wordt.

donderdag 1 maart, 20:30 uur
Fuad Hassen - Held

Een bijna tastbare charme, prettig relaxt, sterke grappen in goed opgebouwde verhalen. In Fuads vervolg neemt hij u mee in een wereld waarin bijzaken grote betekenis krijgen en hoofdzaken er niet meer toe doen. 

vrijdag 2 maart, 20:30 uur
Fred Delfgaauw - Paradijsvogels

De meesterverteller – maker van een unieke vorm van totaaltheater – is geïntrigeerd door mensen die worden ervaren als een vreemde eend in de bijt. We vinden ze vreemd, lachwekkend. Maar in werkelijkheid zijn het paradijsvogels.