Muziek
zaterdag 22 juli, 20:00 uur

André Rieu - Celebrating 30 Years (live uit Maastricht)

André Rieu, bij miljoenen bekend als ‘De koning van de wals’, is een van de populairste artiesten ter wereld. Zijn legendarische concert in Maastricht, dat elk jaar plaatsvindt, is een van de jaarlijkse bioscoopevenementen waarnaar met ongekend enthousiasme wordt uitgekeken. Vorig jaar leidde dat in verschillende landen tot nieuwe verkooprecords.

Het spectaculaire concert in Maastricht vindt plaats op het prachtige middeleeuwse plein in de thuisstad van André, waar de maestro zich in zijn element voelt en waar hij samen met zijn 60-hoofdige Johann Strauss Orkest, sopranen, tenoren en heel bijzondere gasten zijn opwachting maakt. André zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring vol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden. Gastheer tijdens deze presentatie van André Rieus concert in Maastricht is niemand anders dan André van Duin, die exclusief voor bioscoopbezoekers een interview met André Rieu houdt wanneer hij van het podium stapt.

Dit jaar is een heel bijzonder jaar. Het is namelijk precies 30 jaar geleden dat André Rieu zijn Johann Strauss Orkest in zijn thuisstad Maastricht oprichtte. Van een ontwikkeling heeft het doorgemaakt: van een klein groepje musici die repeteerden in het klaslokaal op de basisschool van Andrés zoon tot stadions en concertgebouwen over de hele wereld!
Reserveer een plaats op de eerste rij en ervaar dit spectaculaire muzikale evenement op het witte doek.

Neem een kijkje achter de schermen, geniet van interviews met André en zijn bijzondere gasten, van muzikale favorieten en van nog veel meer – exclusief in de bioscoop.

TP op tournee
Dit seizoen worden zo´n 40 cabaret- en jeugdvoorstellingen van Theater aan de Parade (TP) in PERRON-3 gespeeld onder de noemer "TP op tournee". Dit i.v.m. sluiting van de Pleinzaal na de vondst van asbest. PERRON-3 en TP werken samen om de voorstellingen alsnog de plek te geven die ze verdienen. We verwelkomen gezamenlijk het publiek met open armen. Bezoekers worden door TP op de hoogte gebracht van de verplaatste voorstellingen. Kijk voor meer informatie over de tournee van TP op www.theateraandeparade.nl.

Ook te zien op:
zondag 23 juli, 15.00 uur

let op: bij deze voorstelling is géén pauzedrankje inbegrepen

Kaarten
(vrije zitplaatsen)
Kaarten zijn te bestellen via Theater aan de Parade.

Details

Zaal Theaterzaal
Prijs € 13,50