Theater
vrijdag 29 september, 20:00 uur

De Bossche Komeedie - Sssstt!! Pas Gescheeje

De Bossche Komeedie viert haar 1e lustrum met het nieuwe, hilarische blijspel "Sssstt!! Pas gescheeje".

“Sssstt!! Pas Gescheeje.” is het verhaal van Lia en Leo Knuvers die, na een droomhuwelijk van 21 jaar, in volstrekte harmonie hebben besloten te gaan scheiden.
Er is geen ander in het spel, geen ruzie, geen haat, niets. De koek is gewoon op. Ze zijn klaar voor een nieuw leven, los van elkaar. Maar familie, vrienden, kennissen en collega’s denken hier totaal anders over. Het nieuws slaat in als een bom want de scheiding van Lia en Leo heeft een grote impact op hun eigen levens.
Hoe moet het nu met de verjaardagen, de kerstdagen, shoppen, sporten, de gezamenlijke vakanties? Relatietherapeuten, gebedsgenezers, huwelijksfluisteraars, tv-programma’s, alles en iedereen wordt van stal gehaald om het ideale echtpaar weer bij elkaar te brengen. Maar zorgen juist zij er niet voor dat deze liefdevolle breuk alsnog ontaardt in een vechtscheiding? En welke kwalijke rol spelen hun nieuwe, eigenaardige, vrienden hierin? Was het trouwens van Lia en Leo wel een goed idee om in hetzelfde huis te blijven wonen?

Na 6 succesproducties in 5 jaar staat De Bossche Komeedie inmiddels garant voor een onbekommerd avondje theaterplezier waarin de Bossche humor, herkenbaarheid en hilarische situaties de boventoon voeren.

Met Nancy Gerrits, Bas van Noort, Ingrid den Teuling, Erik Kroon, Joyce Hulshoff, Richard Damen, Chantal Falck en Sjaak Verwijmeren. Script en regie: Ruud van de Laar

Ook te zien op:
zaterdag 30 sept, 20.00 uur
zondag 1 okt, 14.00 uur
vrijdag 6 okt, 20.00 uur
zaterdag 7 okt, 20.00 uur
zondag 8 okt, 20.00 uur

Kaarten
(incl. rij- en stoelnummer)
Bestel kaarten in deze ticketshop, aan de theaterkassa of telefonisch via 073-850 7550. Voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten (ongeacht het aantal kaarten).

Details

Zaal Theaterzaal
Prijs € 17,50
Speelduur tot circa 22.30 uur
Pauze ja