Jeugd
woensdag 19 juli, 13:00 uur

CLUB-3 picknickfilm: Casper en Emma op Safari (AL)

incl. picknick vooraf, verkoop sluit op ma 17 juli om 9 uur
Gezellig picknicken in de tuin van PERRON-3 en daarna naar een leuke kinderfilm.

Casper en Emma gaan naar Afrika! De moeder van Emma helpt haar vriendin Ann die in dierenkliniek Camp Eden werkt. Natuurlijk gaan opa en de trouwe knuffels mevrouw Konijn en Welpje ook mee! Ze vinden het spannend, maar hebben ook veel zin om alle wilde dieren te ontmoeten. Al snel raken Casper en Emma bevriend met Ann's dochter Tiri en haar knuffel Schildpad. Als de twee beste vrienden mee mogen op safari, vinden ze een gevangen baby-leeuwtje en nemen hem mee naar Camp Eden. Ze noemen hem Leo. Maar het kleine welpje wil niets eten en daar is Emma bezorgd over. Ze denkt dat het komt omdat Leo zijn moeder mist. Daarom besluiten Casper en Emma naar haar op zoek te gaan. Lukt het Casper en Emma om Leo's mama te vinden?

Stoelverhogers zijn beschikbaar in de zaal

CLUB-3
CLUB-3 is de kidsclub van PERRON-3. Ieder seizoen organiseren we toffe activiteiten voor kinderen, zoals kinderfilms, Het Paasfestijn, Het Grote Sinterklaasfeest, workshops en Picknickfilms. Je hebt geen abonnement of pasje nodig: je kiest zelf waar je aan deelneemt en betaalt steeds per activiteit. Like de Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle activiteiten!

Picknick
Op de dag van de picknickfilm staat vanaf 13.00 uur een tas gevuld met overheerlijke lekkernijen en dranken klaar. Neem zelf een groot picknickkleed mee en zoek een fijn plekje in de tuin van PERRON-3 aan de achterzijde. Bij druilerig weer picknicken we gezellig binnen.

Kaarten
(incl. rij- en stoelnummer)
Bestel kaarten in deze ticketshop, aan de theaterkassa of telefonisch via 073-850 7550. Voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten (ongeacht het aantal kaarten). Verkoop sluit op maandag 17 juli om 9 uur.

Details

Zaal Kleine Zaal
Prijs € 9,95
Speelduur 80 minuten
Pauze ja
Cast Stemmen van Julius de Vriend, Laura van Bussel, e.a.
Regisseur Arne Lindtner Næss
Taal Nederlands gesproken
Kijkwijzer
Alle leeftijden Alle leeftijden