Film
donderdag 17 mei, 20:15 uur

C'est la vie

De regisseurs van Intouchables zijn terug met een feestelijke komedie over weddingplanner Max, die met vallen en opstaan een gigantische bruiloft in goede banen probeert te leiden.

Max runt al 30 jaar een cateringbedrijf en heeft zodoende honderden feesten en partijen georganiseerd. Zo ook de bruiloft van Pierre en Helena, die trouwen in een prachtig 17e-eeuws kasteel. Max heeft een heel team van bedienden, koks en afwassers samengesteld, het koppel geadviseerd over een fotograaf, de band gereserveerd, de bloemen geregeld. Met andere woorden: alle ingrediënten om het feest tot een succes te maken zijn aanwezig. Tot een paar onfortuinlijke tegenslagen roet in het eten gooien en elk moment van geluk in chaos overgaat. Lukt het Max’ team datgene te doen waar ze allemaal goed in zijn: het geven van een waanzinnig feest?

Kaarten
(incl. rij- en stoelnummer)
Bestel kaarten in deze ticketshop, aan de theaterkassa of telefonisch via 073-850 7550. Voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten (ongeacht het aantal kaarten).

Details

Zaal Kleine Zaal
Prijs € 7,50 (HEVO leden € 6,50)
Speelduur 115 minuten
Pauze ja
Cast Jean-Pierre Bacri, Gilles Lellouche, Jean-Paul Rouve e.a.
Regisseur Olivier Nakache en Eric Toledano
Taal Frans gesproken, Nederlands ondertiteld
Kijkwijzer
Alle leeftijden Alle leeftijden
Grof taalgebruik Grof taalgebruik

Acties

HEVO Seniorenkorting op films
HEVO-leden krijgen op vertoon van hun pasje aan de theaterkassa korting op films (kinderfilms, filmbrunches en MOVIE SPECIALS uitgezonderd). Je betaalt € 6,50 per kaartje.

Let op: korting is alleen geldig aan de theaterkassa!