Cabaret
zaterdag 27 januari, 20:30 uur

Comedy Vibe - Nabil Aoulad Ayad | Berit Companjen | Tim Hartog | Gerrie Smits

Een avond stand-up comedy, wat garant staat voor een avond vol gezelligheid, grappige anekdotes en humor. Kom een avond lachen met vrienden, familie en/of collega's!

Nabil Aoulad Ayad:
Nabil werd geboren op 7 juni 1984 te Waalwijk. Als kind was hij al niet meer weg te slaan bij musicals op school en groeide hij op met de grappen van Hans Teeuwen, wat later zijn grote inspiratie werd op het gebied van cabaret.
Naast cabaret ontwikkelde Nabil zich ook op het gebied van beatboxen; in 2006 won hij zelfs de Nederlandse Kampioenschap Human Beatboxing, wat zijn doorbraak betekende in de Nederlandse entertainmentwereld.
Hij vertolkte in de daarop volgende jaren meerdere rollen in Nederlandse soapseries, zoals Yousef El-Bassity in Onderweg naar Morgen. Niet te vergeten zijn acteerprestaties in het theaterstuk Rzpkt, waarin hij niet alleen zijn beatboxskills maar ook zijn zang- én danskwaliteiten kon tentoonstellen.

Tim Hartog:
Na vier jaar op de Koningstheateracademie in 's-Hertogenbosch studeert Tim af in 2010 met zijn afstudeervoorstelling. Sinds 2012 is Hartog de vaste MC van de Stand-Up Club, een maandelijks terugkerende comedyavond in o.a. Theater Walhalla Kantine, in Rotterdam. In 2013 maakte hij zijn opwachting in Comedy Factory op RTL4. 
In 2015 behaalde hij de finale van het Leids Cabaret Festival met materiaal wat de basis legt voor zijn debuut programma Vol Verwachting.
Naast zijn werk als cabaretier en comedian is Tim ook werkzaam als presentator. In die hoedanigheid heeft hij opgetreden op o.a. Metropolis muziekfestival en Oerol. 
In 2016 stond hij op de grootste muziekbeurs van Nederland als presentator tijdens Noorderslag in de Oosterpoort, Groningen.

Berit Companjen:
Deze theatermaakster van 1.52m. deed met haar eerste voorstelling In godsnaam! mee aan het Groninger Studenten Cabaretfestival, won niet maar stond wel in de finale. Daarna volgde Plan de Companjen en momenteel toert ze door het land met haar show Genoeg is niet genoeg. Ze speelt daarnaast met collegae comedians in cabarestafette & finalistentour van The Culture Comedy Award. Ook is ze actief als stand-up comédienne in tal van landelijk comedyshows zoals WILLEM’s Comedyshow, Comedy Kitchen en speelt ze voor het Utrechtse Comedy Huis. Naast haar comedy en cabaret kom je Berit ook vaak tegen als presentator van diverse evenementen. De ene keer op The Shopping Night Den Haag, de andere keer als ceremoniemeester tijdens de Randstand boekingsdagen. Ze is een fantastische host die de interactie met het publiek niet schuwt. 

Gerrie Smits: 
Gerrie is een cabaretier uit Brabant. Hij ging in de leer bij topcabaretier Leon van der Zanden en pakte de materie zo goed op dat hij nu zijn eigen cabaretshow heeft. Niet alleen door de sterke opleiding die hij genoot, maar ook door zijn aangeboren talent. Als cabaretier heeft Gerrie Smits namelijk het vermogen om vol gas te blijven geven en een zaal te boeien. Vanaf de eerste minuut voelt men zich thuis bij de cabaretshow van Gerrie Smits. Zijn sympathieke voorkomen brengt je meteen in de stemming. Een van zijn grote specialiteiten als cabaretier zijn de tempoversnellingen. Hij kan een verhaal met enorme bevlogenheid uitbeelden en vervolgens ook gas terug nemen om op een beschouwelijke wijze wat sterke oneliners te plaatsen. Gerrie Smits kunnen we gerust een allround cabaretier noemen.

Kaarten
(incl. rij- en stoelnummer)
In de voorverkoop kosten kaarten € 13,50, op de dag zelf kosten kaarten aan de dagkassa € 17,50 (online € 13,50).
Bestel kaarten in deze ticketshop, aan de theaterkassa of telefonisch via 073-850 7550. Voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten (ongeacht het aantal kaarten).

Details

Zaal Theaterzaal
Prijs € 13,50, dagkassa € 17,50
Speelduur circa 2,5 uur
Pauze ja