Jeugd
maandag 2 april, 14:30 uur

CLUB-3 Paasfestijn (3+)

CLUB-3 organiseert jaarlijks zeer succesvolle kindermiddagen met Pasen, Halloween en Sinterklaas. Boegbeeld Tante Sjaan speelt steeds de hoofdrol in een leuke familievoorstelling. Kom op Tweede Paasdag kijken naar "Tante Sjaan heeft zin in de zomer". Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Tante Sjaan heeft zin in de zomer (3+)
Vol enthousiasme heeft Tante Sjaan een weekendje weg geboekt. Heerlijk in de zon zitten en zwemmen, daar heeft ze zin in! Maar of dat slim is in maart… Kom jij ook kijken in wat voor avontuur Tante Sjaan nu weer terecht komt?

CLUB-3, de kidsclub van PERRON-3, heeft voor deze kindermiddag wederom de samenwerking gezocht met Acteerstudio P-ACT uit Rosmalen. Zij maken drie maal per jaar speciaal voor Pasen, Halloween en Sinterklaas een theaterstuk voor kinderen. Boegbeeld is Tante Sjaan: een komische en ietwat onhandige dame bij wie soms van alles in de soep lijkt te draaien. Zij is de ceremoniemeester in PERRON-3 bij CLUB-3 kinderactiviteiten. Zo organiseerde Tante Sjaan eerder tijdens Halloween een ware Spokenbruiloft en konden kinderen met Sinterklaas ontbijten.

Stoelverhogers zijn beschikbaar in de zaal

CLUB-3
CLUB-3 is de kidsclub van PERRON-3. Ieder seizoen organiseren we toffe activiteiten voor kinderen, zoals kinderfilms, Het Paasfestijn, Halloweenmiddag, Het Grote Sinterklaasfeest en Picknickfilms. Je hebt geen abonnement of pasje nodig: je kiest zelf waar je aan deelneemt en betaalt steeds per activiteit. Like de Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle activiteiten!

Kaarten
(incl. rij- en stoelnummer)
Bestel kaarten in deze ticketshop, aan de theaterkassa of telefonisch via 073-850 7550. Voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten (ongeacht het aantal kaarten).

Illustratie: Isabelle van Lingen

Details

Zaal Theaterzaal
Prijs € 6,50
Pauze nee
Regisseur Petra Kagchelland