Jeugd
woensdag 11 oktober, 15:30 uur

BiEB: Paul van Loon & Andere Snuiters - Kunst van het Griezelen (6+)

vroegboekkorting tot 1 september
De BiEB brengt Paul van Loon naar Rosmalen! Een middag vol GRUMOR en voor de échte durfal een griezelbuffet na afloop.

Kom naar het Griezelige Kinderboekenweekfeest met niemand minder dan Paul van Loon! Want... Griezels en andere leuke engerds staan centraal tijdens de Kinderboekenweek 2017. Dat belooft een loeispannend feest te worden. Er valt de hele middag van alles te griezelen.

Wat is er fijner dan een griezelverhaal lezen in de veilige omgeving van je eigen kamertje! Heerlijk griezelen met een spannend griezelboek. Maar griezelen kan je met niemand beter dan met Paul van Loon & Andere Snuiters. Hij komt met de voorstelling ‘Kunst van het Griezelen’,  hoe leuk is dat? De voorstelling gaat over De Griezelbus, Dolfje Weerwolfje, Jimi RIP en andere wezens van de nacht. Met liedjes, verhalen en vrolijke griezelavonturen Een middag vol GRUMOR (griezelige humor) liedjes, verhalen en muziek.

Voor en na de voorstelling zijn er griezelig leuke dingen te doen voor kinderen en ouders, je kan iets griezeligs moois knutselen, een monsterlijke tattoo laten zetten, een griezelige tekening maken, schminken en als je durft kun je in de bibliotheek met je handen voelen in  een hele griezelige duistere muur…... Of wat dacht je van op de foto gaan met een griezelig type. Na de voorstelling zet Paul van Loon met plezier een handtekening in jouw boek, op blaadjes, t-shirts of onderzetters. Heb je er nog geen één? Geen probleem, boekhandel Bruna Rosmalen is er met heel veel boeken van Paul van Loon. En wie weet mag je wel op de foto met Paul van Loon. De middag is voor iedereen toegankelijk. Alleen voor de voorstelling en eventueel het arrangement koop je een kaartje!

Griezelarrangement incl. buffet
Wil je de middag helemaal in sfeer afsluiten? Altijd al bloedsoep willen eten of oogballen willen proeven? Dat kan! Boek dan tickets inclusief het speciale griezelige buffet (let op: maximaal 40 plaatsen). Bestel het arrangement als volgt:
- kies het aantal kaarten voor de voorstelling (automatisch of via plattegrond)
- klik op volgende
- vink onderaan voor het griezelbuffet "bestel mee"
Let op: het buffet kan niet los besteld worden, alleen in combinatie met de voorstelling!

Programma
14.00 uur Diverse gratis activiteiten in BiEB en foyer
15.30 - 16.30 uur Voorstelling Paul van Loon & Andere Snuiters in Theaterzaal PERRON-3
16.30 uur Signeren door Paul van Loon en boekenverkoop door Bruna Rosmalen in foyer PERRON-3
17.00 - 18.30 uur Griezelbuffet in Grand Café PERRON-3

Vroegboekkorting
Tot 1 september koop je je kaarten extra voordelig! Een ticket kost normaal € 12,00 voor de voorstelling en € 17,00 voor het Griezelarrangement incl. buffet. Met de vroegboekkorting betaal je slechts € 10,00 voor de voorstelling en € 15,00 voor het arrangement. Voor het arrangement zijn maar 40 plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang!

Meer informatie
Voor meer informatie of andere toffe activiteiten in de Kinderboekenweek kijk je op de site van de BiEB.

Details

Zaal Theaterzaal
Prijs € 10,00 voor voorstelling, € 15,00 voor arrangement (vroegboekkorting tot 1 september)
Speelduur 1 uur (voor en na voorstelling activiteiten
Pauze nee
Leeftijdsindicatie 6 jaar en ouder