Wachtlijsten

Bij populaire voorstellingen hanteren we wachtlijsten. Via de theaterkassa kun je aangeven als je op de wachtlijst geplaatst wilt worden. Dit kan aan de balie, telefonisch (073-850 7550) of per mail.

Vermeld daarbij je volledige naam, adres, telefoonnummer, mailadres, de voorstellingsdatum en -tijd en het aantal gewenste kaarten.

Wanneer er kaarten terugkomen voor de uitverkochte voorstelling, dan boeken wij deze vanuit de wachtlijst op volgorde van aanmelding in (afhankelijk van het gewenste aantal plaatsen en het aantal plaatsen dat er beschikbaar zijn). Je ontvangt op dat moment bericht dat de kaarten voor u gereserveerd zijn, incl. betalingsverzoek.

Kun je niet op de genoemde datum en wil je toch graag naar de voorstelling? Laat je dan op de wachtlijst plaatsen voor een nieuwe datum. Bij voldoende animo bekijken we of er een extra voorstelling kan worden gepland.

De kaarten die na afhandeling van de wachtlijst over blijven, worden vrijgegeven in het systeem en kunnen via onze ticketshop gekocht worden.

Dit wordt doorgaans via onze Twitter en Facebook pagina en/of onze nieuwsbrief bekend gemaakt. Zorg dus dat je ons op deze media volgt!