Speciale activiteiten en arrangementen

Filmbrunch en FilmPLUS op zondag

Een heerlijke start van de zondag: de maandelijkse ochtendfilm in PERRON-3. De ene maand staat om 11.00 uur een heerlijk gevarieerde brunch voor je klaar in het Grand Café als voorprogramma op een topfilm. En de andere maand is op zondag om 11.00 uur een FilmPLUS te zien, waarbij we zorgen voor iets lekkers bij de koffie. De ultieme zondagbesteding!


MOVIE SPECIALS

Rond speciale momenten programmeert PERRON-3 een MOVIE SPECIAL. Dit zijn films in een bijzonder thema (bijv. Halloween) of met een extra arrangement (zoals een avond met een speciaalbiertje en hapje na afloop). De MOVIE SPECIALS zijn te vinden in ons filmprogramma.


Films voor kinderen

Iedere maand kunnen de jongste filmliefhebbers op zondagmiddag naar de film in PERRON-3. Tijdens de schoolvakanties hoeven zij zich helemaal niet te vervelen: we draaien dan altijd extra veel kinderfilms! Op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag geniet je van de leukste, grappigste en meest ontroerende kinderfilms. En je krijgt er ook nog iets lekkers bij! Bekijk hier alle kinderfilms.


PERRON-3 Kids

Onder de noemer PERRON-3 Kids organiseren we ieder seizoen gezellige activiteiten voor kinderen. Zo zijn er regelmatig op zondag kinderfilms (en in de vakanties altijd op maandag-woensdag-vrijdag) inclusief iets lekkers. In de zomer bezoek je de picknickfilm waarbij je eerst heerlijk gaat eten in de achtertuin van PERRON-3 en daarna gezellig naar de bios gaat.

Ook zijn er theatervoorstellingen waarmee we op een laagdrempelige manier theater aanbieden voor de jongste inwoners van Rosmalen e.o.. 

De PERRON-3 Kids activiteiten zijn te herkennen aan de gele sticker: 

Volg PERRON-3 via Social Media en meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle activiteiten!