Speciale activiteiten en arrangementen

Filmbrunch en FilmPLUS op zondag

Iedere eerste zondag staat om 11.00 uur een heerlijk gevarieerde brunch voor je klaar in het Grand Café als voorprogramma op een topfilm. En eens per maand is op zondag om 11.00 uur een FilmPLUS te zien, waarbij we zorgen voor iets lekkers. De ultieme zondagbesteding!


MOVIE SPECIALS

Regelmatig programmeert PERRON-3 een MOVIE SPECIAL. Dit zijn films in een bijzonder thema (bijv. Halloween) of met een extra arrangement (zoals een avond met een speciaalbiertje en hapje na afloop). De MOVIE SPECIALS zijn te vinden in ons filmprogramma.


Films voor kinderen

Iedere maand kunnen de jongste filmliefhebbers op zondagmiddag naar de film in PERRON-3. Tijdens de schoolvakanties hoeven zij zich helemaal niet te vervelen: we draaien dan altijd extra veel kinderfilms. Op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag kun je genieten van de leukste, grappigste en meest ontroerende kinderfilms. En je krijgt er ook nog iets lekkers bij! Bekijk hier alle kinderfilms.


CLUB-3 kidsclub

CLUB-3, de kidsclub van PERRON-3, heeft een eigen Facebookpagina. Ieder seizoen zijn er toffe activiteiten voor kinderen, zoals filmmiddagen, vakantiefilms incl. iets lekkers (zie hierboven) en de picknickfilms in de zomer. Ook zijn er theatervoorstellingen met boegbeeld Tante Sjaan
Samen met Acteerstudio P-ACT biedt PERRON-3 hiermee op een laagdrempelige manier kindertheater aan voor inwoners van Rosmalen e.o.. Je hebt geen abonnement of pasje nodig: je kiest zelf waar je aan deelneemt en betaalt steeds per activiteit. Like de Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle activiteiten!