Speciale activiteiten en arrangementen

Filmbrunch en FilmPLUS op zondag
Iedere eerste zondag staat om 11.00 uur een heerlijk gevarieerde brunch voor je klaar in het Grand Café als voorprogramma op een topfilm. En eens per maand is op zondag om 11.00 uur een FilmPLUS te zien, waarbij we zorgen voor iets lekkers. De ultieme zondagbesteding!


MOVIE SPECIALS
Regelmatig programmeert PERRON-3 een MOVIE SPECIAL. Dit zijn films in een bijzonder thema (bijv. Halloween) of met een extra arrangement (zoals Mannenavond met een speciaalbiertje en hapje na afloop). De MOVIE SPECIALS zijn te vinden in ons filmprogramma.


HEVO films
Seniorenvereniging HEVO Rosmalen programmeert i.s.m. PERRON-3 iedere maand een donderdagavondfilm en een FilmPLUS op zondag. De films zijn voor iedereen toegankelijk.


Vakantiefilms voor kinderen
Tijdens de schoolvakanties draait PERRON-3 altijd extra veel kinderfilms. Van woensdag tot en met vrijdag en op zondag kun je om 14.30 uur genieten van de leukste, grappigste en meest ontroerende kinderfilms. De entree is € 6,50 en je krijgt er ook nog iets lekkers bij! Bekijk hier alle vakantiefilms.


CLUB-3 kidsclub
CLUB-3, de kidsclub van PERRON-3, heeft een eigen Facebookpagina. Ieder seizoen zijn er toffe activiteiten voor kinderen, zoals filmmiddagen, vakantiefilms incl. iets lekkers (zie hierboven) en de picknickfilms in de zomer. Ook zijn er theatervoorstellingen met boegbeeld Tante Sjaan. Samen met Acteerstudio P-ACT biedt PERRON-3 hiermee op een laagdrempelige manier kindertheater aan voor inwoners van Rosmalen e.o.. Je hebt geen abonnement of pasje nodig: je kiest zelf waar je aan deelneemt en betaalt steeds per activiteit. Like de Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle activiteiten!

Tags

Film Theater