Speciale activiteiten en arrangementen

Filmbrunch en FilmPLUS op zondag

Een heerlijke start van de zondag: de maandelijkse ochtendfilm in PERRON-3. De ene maand staat om 11.00 uur een heerlijk gevarieerde brunch voor je klaar in het Grand Café als voorprogramma op een topfilm. En de andere maand is op zondag om 11.00 uur een FilmPLUS te zien, waarbij we zorgen voor iets lekkers. De ultieme zondagbesteding!


MOVIE SPECIALS

Rond speciale momenten programmeert PERRON-3 een MOVIE SPECIAL. Dit zijn films in een bijzonder thema (bijv. Halloween) of met een extra arrangement (zoals een avond met een speciaalbiertje en hapje na afloop). De MOVIE SPECIALS zijn te vinden in ons filmprogramma.


Films voor kinderen

Iedere maand kunnen de jongste filmliefhebbers op zondagmiddag naar de film in PERRON-3. Tijdens de schoolvakanties hoeven zij zich helemaal niet te vervelen: we draaien dan altijd extra veel kinderfilms. Op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag geniet je van de leukste, grappigste en meest ontroerende kinderfilms. En je krijgt er ook nog iets lekkers bij! Bekijk hier alle kinderfilms.


CLUB-3 kinderactiviteiten

De kinderactiviteiten van PERRON-3 hebben een eigen label: CLUB-3. Zo zijn er regelmatig op zondag kinderfilms (en in de vakanties altijd op maandag-woensdag-vrijdag). In de zomer bezoek je de picknickfilm waarbij je eerst heerlijk gaat eten in de achtertuin van PERRON-3 en daarna gezellig naar de bios gaat.
Ook zijn er jaarlijks theatervoorstellingen met boegbeeld Tante Sjaan. Samen met Acteerstudio P-ACT biedt PERRON-3 hiermee op een laagdrempelige manier kindertheater aan voor inwoners van Rosmalen e.o.. Je hebt geen abonnement of pasje nodig: je kiest zelf waar je aan deelneemt en betaalt steeds per activiteit. Like de Facebookpagina van PERRON-3 en blijf op de hoogte van alle activiteiten!