Cabaret
woensdag 18 januari, 20:30 uur

Andries Tunru • In Theorie

Andries Tunru stond al vaker op het podium van PERRON-3 tijdens Festival PerrON; het 10-jarig jubileum van hét Culturele Centrum van Rosmalen. Nu komt hij terug met zijn twee show In Theorie. Daarvoor haalt de cabaretier zijn psychologiediploma onder het stof vandaan en gebruikt hij zichzelf als welwillend onderzoeksobject.

Slimme grappen, aanstekelijke energie en vlijmscherpe improvisaties. Het is een greep uit een van de vele talenten van Andries. Vanavond staat in het teken van snelle stand-up, vette verhalen, prachtige muziek én neemt hij het mens-zijn flink onder de loep.

Even over dat mens-zijn. Andries staat op het punt om onze binnenwereld volledig te ontleden. Want waarom is half-vijf-in-de-kroeg-Andries zo anders dan Kerst-bij-de-schoonouders-Andries? Is het wel zo onlogisch om racistisch te zijn? En wat doet het mentaal met je als je, om maar wat te noemen, de finale van De Slimste Mens verliest van Snollebollekes?

Van verliefdheid tot verlegenheid, van hunnie tot wij: je weet niet wat je tegen gaat komen!

Foto: Super Formosa Photography

Kaarten

Klik op de bestelknop om kaarten te kopen. Telefonisch bestellen kan via 073-680 9809 (Theater aan de Parade) of 073-850 7550 (PERRON-3). Natuurlijk kun je ook aan de theaterkassa van PERRON-3 kaarten kopen.

Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.

Acties

Theater aan de Parade biedt diverse kortingen aan, o.a. met We Are Public, CJP en jongerenkorting. Lees hier meer informatie.

Zaal Theaterzaal
Prijs € 19,50 • inclusief drankje
Bestellen