Jeugd
woensdag 29 maart, 11:00 uur

Wonderland Collectief • BB (6mnd+)

i.s.m. Theater aan de Parade


Een interactieve dans- en muziekervaring voor de allerkleinste theaterbezoekers. En dan hebben we het ook echt over de allerkleinsten. In een magisch spel, clownesk, dansant en muzikaal bewegen de dansers zich en omringen de muzikanten de baby’s met zachte klanken. Een ontroerend en unieke dialoog tussen artiesten, baby’s en volwassenen.

Door het werken met een bijzondere improvisatietechniek, is een voorstelling van Wonderland Collectief nooit het hetzelfde. Makiko Ito maakte samen met Wonderland Collectief een interactieve voorstelling voor jonge kinderen. De choreografe werkt samen met muzikanten die ook een essentiële rol pelen in de interactie met het publiek. de kracht van Makiko Ito is haar sterke communicatie met de jonge kinderen, die zichtbaar geraakt worden en intens genieten.

Beeld: Hiroshi Ono

Kaarten

Klik op de bestelknop om kaarten te kopen. Telefonisch bestellen kan via 073-680 9809 (Theater aan de Parade) of 073-850 7550 (PERRON-3). Natuurlijk kun je ook aan de theaterkassa van PERRON-3 kaarten kopen.

Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
Het is niet toegestaan drankjes mee de zaal in te nemen.

Zaal Theaterzaal
Prijs € 10,00
Speelduur circa 30 minuten
Pauze geen
Laatste kaarten bestellen