Jeugd
zondag 30 april, 14:00 uur

Be Kind (6mnd+)

Emilie Weisse Circustheater
i.s.m. Theater aan de Parade


Kom en beleef samen met je kleintje voor het eerst de wondere wereld van circus. Be Kind is een intieme theaterervaring voor baby’s van 6 tot 18 maanden. In deze vloeiende voorstelling van geluid, kleur en beweging nemen twee artiesten je mee op een zintuiglijke reis. Van het gezang van vroege vogels tot lichtgevende jongleerkegels in de schemering, de voorstelling volgt het ritme van de dag. Het pop-up decor komt langzaam tot leven, en er is altijd wel iets dat rammelt, verschijnt, kraakt, rolt of zweeft.

De kleintjes maken van heel dichtbij kennis met acrobatiek en jongleren. Tijdens de voorstelling ontstaat een hartverwarmende dialoog tussen de artiesten en hun jonge publiek. Zij mogen meedoen, al hoeft dat niet. Door deze spontane interacties is elke voorstelling net iets anders. Na de voorstelling nodigen de artiesten de kleintjes uit om samen het speelveld te ontdekken. Ze mogen in, uit, langs en door het decor kruipen om de bijzondere materialen van dichtbij te verkennen.

Be Kind is het regiedebuut van Emilie Weisse bij TENT huis voor hedendaags circus, in coproductie met 2turvenhoog festival. Om te ontdekken hoe je zo’n jong publiek kunt interesseren, verrassen en betrekken bij circus, werkt Emilie samen met het Baby & Child Research Center in Nijmegen. Zij voorzien de voorstelling van wetenschappelijke kennis over de ontwikkeling van baby’s. Be Kind brengt ook een speciaal ontworpen babyboek mee waarin je thuis verder kunt gaan met de ontdekking van circus en spel. Het boek kan na de voorstelling worden aangeschaft.

Leeftijdsindicatie

Deze voorstelling heeft een leeftijdsaanduiding met een begin- en een eindleeftijd van 6 tot 18 maanden. Wij vragen je de leeftijdsindicatie te respecteren en te laten gelden voor elk kind in jouw gezelschap. Er zijn daarom alleen tickets te reserveren voor kinderen van 6 t/m 18 maanden en niet voor oudere kinderen.

Te zien om

11:00 uur
14:00 uur

Beeld: Jona Harnischmacher

Kaarten

Klik op de bestelknop om kaarten te kopen. Telefonisch bestellen kan via 073-680 9809 (Theater aan de Parade) of 073-850 7550 (PERRON-3). Natuurlijk kun je ook aan de theaterkassa van PERRON-3 kaarten kopen.

Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
Het is niet toegestaan drankjes mee de zaal in te nemen.

Zaal Theaterzaal
Prijs € 19,50 Ouder/verzorger plus baby • € 12,50 Extra ouder/verzorger
Speelduur circa 30 minuten + 10 minuten naspel
Pauze nee
Bestellen