Jeugd
zaterdag 29 april, 10:00 uur

Prentenboekjesfestival • Boer Boris is de baas (4+)

i.s.m. Theater aan de Parade


Duurzaamheid, gezondheid en milieu krijgen veel aandacht op de basisschool. Kinderen leren wat gezond eten is, hoe recyclen in zijn werk gaat en spelen graag buiten. Groen is goed! Ook peuters en kleuters zijn dol op de schattige dieren op de kinderboerderij. Samen met Boer Boris kunnen ze op avontuur met een levensgrote kijkdoos.

Tijdens het Prentenboekjesfestival kan iedereen komen kijken bij de gloednieuwe voorstelling Boer Boris is de baas (4+) van Klein Amsterdam Producties. Een hilarische voorstelling voor iedereen die zichzelf en de wereld om zich heen ontdekt. Speciaal voor de 10e verjaardag van deze populaire kinderboekenserie komen twee technici met een levensgrote kijkdoos naar het theater. Boer Boris, zijn machines, de dieren van de boerderij, de natuur en zelfs de vogelverschrikkers komen hierin tot leven. Boris helpt waar hij kan met zijn rode tractor en houdt de technici in de gaten, want die maken steeds ruzie… Zou het goed aflopen met Boer Boris?

De foyer van PERRON-3 is omgetoverd tot theatrale boerderij. Ontdek samen met boerin Marianne al zingend en spelend van alles over de natuur. Als kleine boer of boerin roetsj je van de tractorglijbaan, puzzel je met koeienvlekken en oogst je rijpe groenten in de moestuin.

Dus wil jij een echte boer of boerin worden? Kom dan gezellig naar het Prentenboekjesfestival!

Beeld: Rosa Vitalie

Te zien tijdens het Prentenboekjesfestival:

Boer Boris is de baas (4+) • 10:00 uur
Boer Boris is de baas (4+) • 11.30 uur
Gonnie en Gijsje samen op stap (2+) • 09:45 uur
Gonnie en Gijsje samen op stap (2+) • 11:00 uur

 

Kaarten
Klik op de bestelknop om kaarten te kopen. Telefonisch bestellen kan via 073-680 9809 (Theater aan de Parade) of 073-850 7550 (PERRON-3). Natuurlijk kun je ook aan de theaterkassa van PERRON-3 kaarten kopen.

Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
Het is niet toegestaan drankjes mee de zaal in te nemen.

Zaal Theaterzaal
Prijs € 12,50
Bestellen