Cabaret
dinsdag 18 januari, 20:30 uur

De Nieuwe Namen

i.s.m. Theater aan de Parade
Bij deze voorstelling vragen we om een coronatoegangsbewijs

Theater aan de Parade geeft aanstormend cabarettalent een podium. Tijdens De Nieuwe Namen cabaretavond treden vijf cabaretiers op die op het punt staan om door te breken voor het grote publiek. Onder leiding van Remy Evers zorgen de vijf cabaretiers ervoor dat je de zaal verlaat met buikpijn van het lachen.

Ontdek het nieuwe aanstormend cabarettalent van 2022. Vijf cabaretiers slaan de handen ineen en verzorgen samen een avondvullend programma met de grappigste verhalen. Ze komen allemaal aan bod en nemen allemaal hun moment om te shinen!

Line-up:

Remy Evers, Victor Luis van Es, Andries Tunru, Marlon Kicken en Thijs Kemperink

Remy Evers:

Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019) laat je zijn ideale wereld zien. Van Prins Carnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Ga mee op reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden voor deze cabaretier!

Victor Luis van Es:

Is je favoriete cabaretier uitverkocht? Dan is er altijd nog een ‘Plan B’. Victor gaat tijdens zijn luchtige voorstelling op zoek naar de humor binnen onderwerpen als klimaat, oorlog, religie en zelfontwikkeling. Tijdens deze show kijkt hij meer naar de buiten en de wereld om zich heen. Hij stelt zichzelf de vragen: hoe mooi is deze wereld nu echt? Was dit altijd al het plan? Wat was plan A en wat is in godsnaam plan B?

Thijs Kemperink:

Thijs weet wat hij wil: eerlijk zijn! Een eerlijke prijs betalen, een eerlijke mening hebben, en eerlijk zijn naar zichzelf en anderen. Kun je de avond gezellig houden als je altijd eerlijk bent? Is liegen soms niet veel beter? Gaat Thijs de hele avond eerlijk zijn of wordt het een ode aan de leugen? Een ding is niet gelogen: Thijs is blij dat je vanavond naar hem komt kijken! 

Marlon Kicken:

Marlon moet eerlijk bekennen dat hij de rode draad wel eens compleet kwijt is. Waarom? Hij heeft geen idee. Wanneer hij die draad dan weer oppakt? Waarschijnlijk na de show. Als jij na deze hilarische show ook de draad kwijt bent is dat geen probleem. Dan heb je een leuke avond gehad! Maar als jij het wel snapt… PLEASE HELP MARLON!

Andries Tunru:

Andries haalt zijn psychologiediploma onder het stof vandaan. Met zichzelf als onderzoeksobject neemt hij het mens-zijn stevig onder de loep. Met slimme grappen, een aanstekelijke energie en vlijmscherpe improvisaties ontleedt hij opgewekt zijn, en daarmee onze, binnenwereld. Want waarom is half-vijf-in-de-kroeg-Andries zo anders dan Kerst-bij-de-schoonouders-Andries? En wat doet het mentaal met je als je, om maar wat te noemen, de finale van De Slimste Mens verliest van Snollebollekes?

Foto: Super Formosa Photography, Dave van Hout, Frank Visschedijk, Rik Engelgeer, Anneloes van den Adel

Kaarten

Kaarten zijn verkrijgbaar via Theater aan de Parade. Klik op de bestelknop om kaarten te kopen of bel naar 073-680 9809.

Coronamaatregelen

Om veilig te genieten van deze voorstelling gebruiken wij de CoronaCheck-app voor iedereen vanaf 13 jaar. Met de app kun je één van de volgende 3 opties aantonen:

  • Vaccinatiebewijs (geldig vanaf 14 dagen na je laatste vaccinatie).
  • Herstelbewijs.
  • Negatief testbewijs (niet ouder dan 24 uur, maak een gratis afspraak voor Testen voor Toegang).

Op deze manier mogen we de 1,5 meter regel loslaten en tweederde van de capaciteit van de zaal gebruiken. Vergeet bij je bezoek je legitimatiebewijs niet mee te nemen. Onze medewerkers vergelijken de gegevens van je legitimatiebewijs met de gegeven van je coronatoegangsbewijs. Wij zien met de QR-code alleen je naam, je geboortedatum en een groen scherm. Wij kunnen niet zien of je gevaccineerd, getest of recent hersteld bent.

Alle info over de CoronaCheck-app lees je op deze pagina. Heb je geen smartphone? Dan kun je het coronatoegangsbewijs ook via de website CoronaCheck.nl printen.
Kun je geen geldig coronatoegangsbewijs laten zien of wil je dat niet? Dan kun je deze voorstelling helaas niet bijwonen.

Heb je nog vragen? Wellicht vind je het antwoord bij de veelgestelde vragen. Zo niet, neem gerust contact met Theater aan de Parade op!

Zaal Theaterzaal
Prijs € 19,50
Bestellen