Jeugd
maandag 1 mei, 15:00 uur

Bonte Hond • Fantastisch! (6+)

i.s.m. Theater aan de Parade


Hoe geweldig is het als jij alles kan dromen wat je maar wil? Oneindig fantaseren. Maar wat nou als je een hobbel tegenkomt? Is dat dan alleen jouw hobbel, omdat het jouw dromen zijn? Of til jij je fantasie daaroverheen? En als het jouw fantasie is, is het dan wel jou hobbel?

In deze fysieke en muzikale voorstelling is niks te gek. In Fantastisch kan iedereen zijn fantasie de vrije loop laten gaan. Zo ga je het hebben over dromen najagen en wordt er een wereld gerealiseerd waarin iedereen een mening heeft. Alle fantasieën kunnen realiteit worden en er bestaat helemaal geen verschil tussen dromen, fantasie en doelen.

Fantastisch wordt geproduceerd door het enige professionele jeugdtheatergezelschap van Flevoland, BonteHond. Ze produceren van Almere tot over de hele wereld en doen ook veel aan educatie. Wat vooral belangrijk is, is jezelf blijven.

https://www.bontehond.net/

Kaarten

Klik op de bestelknop om kaarten te kopen. Telefonisch bestellen kan via 073-680 9809 (Theater aan de Parade) of 073-850 7550 (PERRON-3). Natuurlijk kun je ook aan de theaterkassa van PERRON-3 kaarten kopen.

Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
Het is niet toegestaan drankjes mee de zaal in te nemen.

Zaal Theaterzaal
Prijs € 12,50
Speelduur circa 1 uur
Pauze geen
Bestellen