Muziek
dinsdag 28 maart, 20:30 uur

Flip Noorman zingt Tom Waits

i.s.m. Theater aan de Parade
Inhaaldatum van 11 januari 2023


Na zijn succesvolle tournee met het werk van Leonard Cohen is zanger en kleinkunstenaar Flip Noorman terug met een avondvullende show. Wederom bijgestaan door zijn grandioze band De Noormannen laat Flip ons kennis maken met de Nederlandse versie van Tom Waits. Hij bewees al een begenadigd vertaler van het werk Cohen te zijn, in dit programma doet de zanger er nog een schepje bovenop.

De afgelopen jaren bouwde Flip Noorman met zijn band de Noormannen gestaag een reputatie op als vreemde eend in de bijt. Creatieve arrangementen, scherpe, soms vervreemdende teksten en hele stukken onheilspellend spoken word. Als je ze dan ergens mee moest vergelijken, dan was het Tom Waits. Logisch dus, dat Noorman na zijn in de pers bejubelde tournee met werk van Leonard Cohen zijn andere grote held terug naar de Nederlandse concertzaal zou brengen: Tom Waits.

Eigenzinnige ballads

Bereid je voor op een concert waarin Noorman op eigenzinnige wijze de dronken pianoballades en het dumporkest naar het theater brengt. Volledig in het Nederlands. ‘Tom Waits heeft een stem die klinkt alsof hij geweekt is in een vat bourbon, maandenlang uitwaaide in een rokerij en dan naar buiten is gebracht om met een wagen te overrijden’, zei schrijver Daniel Durchholz ooit. Waarop Flip Noorman antwoordt: ‘Uitdaging geaccepteerd!’ Met wie heb jij zin in een origineel avondje uit?

flipnoorman.nl

Beeld: Lenny Oosterwijk

Kaarten

Klik op de bestelknop om kaarten te kopen. Telefonisch bestellen kan via 073-680 9809 (Theater aan de Parade) of 073-850 7550 (PERRON-3). Natuurlijk kun je ook aan de theaterkassa van PERRON-3 kaarten kopen.

Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.

Acties

Theater aan de Parade biedt diverse kortingen aan, o.a. met We Are Public, CJP en jongerenkorting. Lees hier meer informatie.

Zaal Theaterzaal
Prijs € 25,00 • inclusief drankje
Speelduur circa 100 minuten
Pauze ja
Bestellen