Muziek
donderdag 6 april, 20:30 uur

Jett Rebel eert zijn helden

i.s.m. Theater aan de Parade en Willem Twee


Niet verwacht maar toch gekregen en wel op veler verzoek: Jett Rebel eert zijn helden. Exact dat gaat deze avond zijn… een ode aan ruim een halve eeuw popmuziek. De muzikale alleskunner zal een keur aan bekende (en minder bekende) classics de revue laten passeren. 

Artiesten die Rebel hebben geïnspireerd zijn o.a.; Stevie Wonder, Joni Mitchell, Elvis Presley en Fleetwood Mac. Welke helden aan bod zullen komen? Te veel om op te noemen en daarom zal geen enkele avond hetzelfde zijn maar je weet… als Jett Rebel zijn helden eert op het podium, dan zijn kippenvel-momenten in de zaal nooit ver weg…

Over Jett Rebel

Jett Rebel (echte naam: Jelte Tuinstra) begon op jonge leeftijd met muziek maken en speelt sindsdien verschillende instrumenten, waaronder gitaar, piano en drums. Hij volgde een opleiding aan het conservatorium in zowel gitaar als pianospel. Het is dan ook niet verrassend dat Jelte de muziekwereld inging. In 2013 bracht hij zijn eerste EP waarna zijn populariteit in sneltreinvaart toenam. Hij speelde de Nederlandse zalen en festivals plat en bracht meerdere albums uit. Jett Rebel staat bekend om zijn energieke liveoptredens en zijn flamboyante persoonlijkheid. Hij heeft meerdere prijzen en nominaties ontvangen, waaronder een Edison en meerdere 3FM Awards.

Kaarten

Klik op de bestelknop om kaarten te kopen. Telefonisch bestellen kan via 073-680 9809 (Theater aan de Parade) of 073-850 7550 (PERRON-3). Natuurlijk kun je ook aan de theaterkassa van PERRON-3 kaarten kopen.

Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
Het is niet toegestaan drankjes mee de zaal in te nemen.

Zaal Theaterzaal
Prijs € 29,50
Bestellen