Cabaret
vrijdag 14 januari, 20:30 uur

Jules Keeris • De Uitverkorenen • reprise

Bij deze voorstelling vragen we om een coronatoegangsbewijs

Cabaretier Jules Keeris uit Eindhoven brengt een absurd en fragmentarisch debuutprogramma, bestaande uit tal van (on)herkenbare personages en recht-voor-zijn-raap-liedjes.

De Uitverkorenen is een snelle aaneenschakeling van worstelende mensen die iets proberen of pretenderen te zijn, meestal zonder succes. Verwacht geen glasheldere rode draad. De belangrijkste verbinding tussen het grote aantal humoristische brokstukken is dat ze allemaal in hetzelfde concessievrije brein zijn ontstaan.

In 2018 studeerde Jules cum laude af aan de Academie voor Theater in Tilburg. De afgelopen jaren verwierf hij prijzen en finaleplaatsen op diverse regionale en landelijke cabaretfestivals, waaronder het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. Vorig seizoen ging De Uitverkorenen met veel succes in première, waardoor ook een reprise in PERRON-3 niet uit kon blijven!

Een groot cabarettalent, die Jules. - Eindhovens Dagblad

Jules is een pleziermaker. En pas op: plezier maken is een serieuze zaak. - Martijn Bouwman

Ogenschijnlijk moeiteloos wisselt hij eigenaardige personages af met zijn eigen, sympathieke theaterpersoonlijkheid. - Ronald Neggers

Fotograaf: Kas van Vliet

Meer informatie:

www.juleskeeris.nl

Kaarten

​Klik op de bestelknop om kaarten te kopen, ga naar de theaterkassa in PERRON-3 of bel naar 073-850 7550 (voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten ongeacht het aantal kaarten).

Coronamaatregelen

Om veilig te genieten van deze voorstelling gebruiken wij de CoronaCheck-app voor iedereen vanaf 13 jaar. Met de app kun je één van de volgende 3 opties aantonen:

  • Vaccinatiebewijs (geldig vanaf 14 dagen na je laatste vaccinatie).
  • Herstelbewijs.
  • Negatief testbewijs (niet ouder dan 24 uur, maak een gratis afspraak voor Testen voor Toegang).

Op deze manier mogen we de 1,5 meter regel loslaten en tweederde van de capaciteit van de zaal gebruiken. Vergeet bij je bezoek je legitimatiebewijs niet mee te nemen. Onze medewerkers vergelijken de gegevens van je legitimatiebewijs met de gegeven van je coronatoegangsbewijs. Wij zien met de QR-code alleen je naam, je geboortedatum en een groen scherm. Wij kunnen niet zien of je gevaccineerd, getest of recent hersteld bent.

Alle info over de CoronaCheck-app lees je op deze pagina. Heb je geen smartphone? Dan kun je het coronatoegangsbewijs ook via de website CoronaCheck.nl printen.
Kun je geen geldig coronatoegangsbewijs laten zien of wil je dat niet? Dan kun je deze voorstelling helaas niet bijwonen.

Heb je nog vragen? Kijk dan hier voor extra informatie of neem gerust contact met ons op!

Zaal Theaterzaal
Prijs € 17,50 • inclusief drankje na afloop
Speelduur circa 75 minuten
Pauze nee
Bestellen

Tickets bestellen