Theater
maandag 27 maart, 20:00 uur

Kerkhof & Kerkhof • reprise

Een levendige avond over de overgang
i.s.m. Boekhandel De Omslag en Huis73


Manon en Mieke heten allebei Kerkhof, zijn allebei Tukker, allebei gynaecoloog, allebei schrijver en verre familie. En dat is niet het enige. Ze kunnen beiden vurig vertellen over die ene mooie periode in het vrouwenleven. Juist ja: De Overgang. Dus mocht u geplaagd worden door deze vrouwenkwaal, kom kijken en luisteren.

Het wordt een informatieve en cabareteske avond. Na afloop bent u wijzer, is uw humeur weer optimaal en zit u boordevol energie om opvliegers en ander ongemak te lijf te gaan. Thuisblijven is geen optie en breng vooral ook al uw vriendinnen mee. Iedereen is welkom, ook mensen zonder eierstokken.

Na afloop signeert Manon haar boek Ook leuke meisjes worden 50 en Mieke haar boeken Even ontspannen mevrouw en Eerst kijken, dan kunnen we altijd nog zien.

Eind 2022 stonden de dames al in ons theater, in een afgeladen volle zaal. Wegens succes komen ze nóg een keer, voor iedereen die toen geen kaartje kon bemachtigen. Wees er snel bij, de belangstelling is groot!

Kaarten

Klik op de bestelknop om kaarten te kopen, ga naar de theaterkassa in PERRON-3 of bel naar 073-850 7550 (voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten ongeacht het aantal kaarten).

Het is niet toegestaan drankjes mee de zaal in te nemen.

Zaal Theaterzaal
Prijs € 12,50 • inclusief drankje na afloop
Speelduur circa 1,5 uur
Pauze nee
Laatste kaarten bestellen

Tickets bestellen