Jeugd
maandag 15 juli 2024, 13:00 uur

Picknickfilm • Kung Fu Panda 4 6+

Deze zomer organiseert PERRON-3 weer drie picknickfilms: een leuke kinderfilm voor het hele gezin in combinatie met een smakelijke picknick in de tuin van PERRON-3. In de week van 15 juli zie je Kung Fu Panda 4 (6+), The Jungle Bunch World Tour (6+) en Kattenkwaad in het Museum (6+). Een heerlijk zomers uitje voor jong en oud!

Over de film

Na drie levensgevaarlijke avonturen waarin hij de grootste schurken ter wereld verslaat met zijn ongekende moed en waanzinnige vechtkunsten, wacht Po, de Drakenkrijger een nieuwe roeping. Dit keer iets veel rustigers, hij is verkozen tot spiritueel leider van de Vredesvallei. Dat brengt wel wat problemen met zich mee. Ten eerste weet Po net zo veel over spiritueel leiderschap als over diëten. En ten tweede moet hij heel snel een nieuwe Drakenkrijger vinden en trainen voor hij zijn nieuwe positie kan innemen. Om het nog erger te maken, duikt er ook nog een kwaadaardige, machtige superschurk op, namelijk de Kameleon, een kleine hagedis die de vorm van elk wezen kan aannemen, groot of klein.

Picknick

Op de dag van de picknickfilm staat vanaf 13:00 uur een tas gevuld met overheerlijke lekkernijen en dranken klaar. Neem zelf een groot picknickkleed mee en zoek een fijn plekje in de tuin van PERRON-3. De film start om 14:00 uur. Bij druilerig weer picknicken we gezellig binnen.

Te zien op:

maandag 15 juli • Kung Fu Panda 4 (6+)
woensdag 17 juli • The Jungle Bunch World Tour (6+)
vrijdag 19 juli • Kattenkwaad in het Museum (6+)

kaartverkoop sluit 2 dagen voor aanvang

PERRON-3 Kids

Onder de noemer PERRON-3 Kids organiseren we ieder seizoen gezellige activiteiten voor kinderen. Klik hier voor meer informatie.  Deze activiteiten zijn te herkennen aan de gele sticker: 

Kaarten

Klik op de bestelknop om kaarten te kopen, ga naar de theaterkassa in PERRON-3 of bel naar 073-850 7550 (voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten ongeacht het aantal kaarten).

Zaal Kleine Zaal
Prijs € 15,50 • inclusief picknick
Speelduur circa 94 minuten
Pauze ja
Cast Stemmen van o.a. Martijn Fischer, Rik Felderhof en Linda Wagenmakers
Regisseur Mike Mitchell
Taal Nederlands gesproken
Kijkwijzer
Mogelijk schadelijk tot 6 jaar Mogelijk schadelijk tot 6 jaar
Geweld Geweld
Angst Angst
Bestellen

Tickets bestellen