Theater
vrijdag 18 november, 20:30 uur

#LOS

Cystine Carreon, Roos Schlikker, Erris van Ginkel en Rogier Bosman


Een aanbod om eeuwig te kunnen leven. Sla je af of pak je de kans met beide handen aan? Voor die keuze staat zangeres en moeder Ellen, gespeeld door Cystine Carreon. Ze wil haar dochter voor altijd beschermen, maar kan die dan wel haar eigen leven leiden? #LOS is een filmische one-woman-musical over liefhebben en loslaten. Een van de verrassendste Nederlandse musicals van dit seizoen!

Op een dag krijgt zangers Ellen een onweerstaanbaar aanbod: zou ze met behulp van de meest moderne technologie een digitaal evenbeeld willen creëren? Al haar 86 miljard hersencellen gekopieerd in een supercomputer en die dan weer met haar eigen lichaam verbonden. Wat betekent dat? Perfectie? Een eeuwig leven? Ellen zegt direct ‘ja’. Want voor haar is dit een soort hemel. Zo kan ze immers voor altijd de beschermengel zijn voor haar 16-jarige dochter. Dat alles voor altijd perfect voor haar kan verlopen. Geen pijn, geen liefdesverdriet en vooral geen ongelukken. Bovendien kan ze dankzij haar digitale evenbeeld totale perfectie bereiken in haar carrière en kan ze alles tegelijk zijn: vrouw, moeder, artiest. Alleen maar winst, toch? Toch komt Ellen voor de allermoeilijkste keuze te staan die ze ooit moest maken: kan ze haar dochter óóit nog loslaten? 

Nederlandse musical

#LOS is een indrukwekkende en filmische one-woman-musical over liefhebben en loslaten. Muzikaal vormgegeven door Rogier Bosman en geschreven door Roos Schlikker en Erris van Ginkel die met hun gevatte teksten de onderwerpen die ons het meest raken luchtig en grappig weten te maken. Een van de verrassendste Nederlandse musicals van dit seizoen! Wacht niet te lang en bestel gauw jullie musical tickets!

Beeld: Maikel-Thijssen

Kaarten

Klik op de bestelknop om kaarten te kopen. Telefonisch bestellen kan via 073-680 9809 (Theater aan de Parade) of 073-850 7550 (PERRON-3). Natuurlijk kun je ook aan de theaterkassa van PERRON-3 kaarten kopen.

Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.

Acties

Theater aan de Parade biedt diverse kortingen aan, o.a. met We Are Public, CJP en jongerenkorting. Lees hier meer informatie.

Zaal Theaterzaal
Prijs € 22,50
Bestellen