Jeugd
zaterdag 5 november, 19:00 uur

November music: Het lijflied (6+)

Opera Zuid en Lucas Wiegerink

November Music brengt ons dit jaar ook in PERRON-3! Want wie zegt dat opera niets voor kinderen is? Onzin, voor je mooiste familieopera ga je naar Het Lijflied (8+) van Opera Zuid en Lucas Wiegerink.

Ina ontdekt het wonderbaarlijke klankuniversum dat haar organen maken. Ze hoort typische lichaamsgeluiden zoals het borrelen van haar maag, het kloppen van haar verliefde hart en het pruttelen van haar darmen.

Lucas Wiegerink componeerde de muziek op basis van deze wonderbaarlijke geluiden. Deze worden live gespeeld in een kleurrijke enscenering door zangers en muzikanten bijgestaan door een geluidsontwerper voor de speciale effecten. Alma Terrasse schreef het libretto van deze familieopera en is tevens regisseur: ‘Ik hoop dat kinderen in Het Lijflied ontdekken hoe rijk en wonderlijk hun innerlijke wereld is, waarin alles met elkaar in verbinding staat.’ Het Lijflied is een coproductie van Opera Zuid en De Nationale Opera.

November Music brengt ook dit jaar weer de meest eigenzinnige en vooruitstrevende makers en muzikanten van over de hele wereld samen in Den Bosch. Klein of groots, intiem of meeslepend. En Theater aan de Parade haakt aan als trotse partner van November Music. Dus waar zien we jou? 

Foto: Bjorn Frins

Te zien op

zaterdag 5 november • 19:00 uur
zondag 6 november • 15:00 uur

Kaarten

Klik op de bestelknop om kaarten te kopen. Telefonisch bestellen kan via 073-680 9809 (Theater aan de Parade) of 073-850 7550 (PERRON-3). Natuurlijk kun je ook aan de theaterkassa van PERRON-3 kaarten kopen.

Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.

Zaal Theaterzaal
Prijs € 12,50
Bestellen