Jeugd
zondag 31 oktober, 15:00 uur

Ollie Trollie reist naar de sterren (4+)

Bij deze voorstelling vragen we om een coronatoegangsbewijs

Kom met het hele gezin kijken naar een sfeervol en humoristisch poppentheater gecombineerd met prachtig geïllustreerde animaties.

Ollie Trollie wil dat zijn opa Bollie Trol met hem speelt. Maar die is druk met zijn grote liefhebberij; kijken naar de sterren. Ollie loopt mopperend weg. Kort daarna ontdekt hij tot zijn grote schrik dat zijn opa er niet meer is. Waar is opa Bollie Trol? In de ruimte? Tussen de sterren? Op de maan? Lukt het Ollie om zijn opa te bereiken en het weer goed te maken? Ollie Trollie maakt een spannende reis, natuurlijk samen met zijn maatje Vleermuis Vlerk.

Verhaal, poppen, spel: Charlotte de Lange
Illustraties: Steven Luca
Motion graphics: Jos Agasi

Realisatie mede dankzij:

PERRON-3
De Provincie Noord-Brabant / Kunstloc Brabant
De gemeente 's-Hertogenbosch
Crowdfunding platform Voordekunst
Het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant

Meer informatie:

www.devliegendekoffer.nl

Kaarten

​Klik op de bestelknop om kaarten te kopen, ga naar de theaterkassa in PERRON-3 of bel naar 073-850 7550 (voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten ongeacht het aantal kaarten).

Coronamaatregelen

Om veilig te genieten van deze voorstelling gebruiken wij de CoronaCheck-app voor iedereen vanaf 13 jaar. Met de app kun je één van de volgende 3 opties aantonen:

  • Vaccinatiebewijs (geldig vanaf 14 dagen na je laatste vaccinatie).
  • Herstelbewijs.
  • Negatief testbewijs (niet ouder dan 24 uur, maak een gratis afspraak voor Testen voor Toegang).

Op deze manier mogen we de 1,5 meter regel loslaten en tweederde van de capaciteit van de zaal gebruiken. Vergeet bij je bezoek je legitimatiebewijs niet mee te nemen. Onze medewerkers vergelijken de gegevens van je legitimatiebewijs met de gegeven van je coronatoegangsbewijs. Wij zien met de QR-code alleen je naam, je geboortedatum en een groen scherm. Wij kunnen niet zien of je gevaccineerd, getest of recent hersteld bent.

Alle info over de CoronaCheck-app lees je op deze pagina. Heb je geen smartphone? Dan kun je het coronatoegangsbewijs ook via de website CoronaCheck.nl printen.
Kun je geen geldig coronatoegangsbewijs laten zien of wil je dat niet? Dan kun je deze voorstelling helaas niet bijwonen.

Heb je nog vragen? Kijk dan hier voor extra informatie of neem gerust contact met ons op!

Zaal Theaterzaal
Prijs € 12,50
Speelduur circa 45 minuten
Pauze nee
Leeftijdsindicatie 4+
Bestellen

Tickets bestellen