Film
vrijdag 24 maart, 20:15 uur

Polder

Varkensboer Ronald draagt de zorg voor zijn dochtertje en de boerderij na het overlijden van zijn vrouw. De steeds strengere milieueisen hangen als een molensteen om zijn nek. Als tot overmaat van ramp dierenactivist Erik, onbekend met de situatie waarin Ronald zich bevindt, een steeds stevigere haatcampagne tegen hem begint, is Ronald de wanhoop nabij.

Jochum ten Haaf (Dunkirk, Bankier van het Verzet) en Harm Duco Schut (Niemand In De Stad, Gek van Oranje)  spelen de hoofdrollen van varkensboer Ronald en dierenactivist Erik. Naast Jochum ten Haaf en Harm Duco Schut spelen Joy Verberk, Gerda Lenten Havertong, Randy Fokke, Sebas Berman, Dook van Dijck, Steef Cuijpers en Jip Bartels de belangrijkste rollen. Polder is geregisseerd door Bob Wilbers (Casa Coco, De Expeditie van Familie Vos) en Klaas van Eijkeren (The Fox, Patria), die ook het scenario schreef.

polderthemovie.com

Kaarten

Klik op de bestelknop om kaarten te kopen, ga naar de theaterkassa in PERRON-3 of bel naar 073-850 7550 (voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten ongeacht het aantal kaarten).

Pers

'Polder' is noch pro-boeren, noch pro-dierenactivisten, maar roept wel op tot meer begrip voor elkaar, ook als je het niet met elkaar eens bent. ★★★☆☆1/2 Filmtotaal

Acties

Filmstrippenkaart:

Met de PERRON-3 Filmstrippenkaart spaar je snel voor een gratis filmkaartje! Bij ieder filmbezoek (kinderfilms uitgezonderd) ontvang je aan de zaalingang een stempel. Heb je vier stempels? Dan is je kaart vol en ontvang je een vrijkaart voor een donderdagavondfilm naar keuze. Kortom: vaak naar de film gaan loont! De PERRON-3 Filmstrippenkaart is verkrijgbaar aan de kassa of voorafgaand aan de film bij de filmoperator.
Voor alle actievoorwaarden, zie www.perron-3.nl/acties

Let op: de HEVO korting is bij deze film niet van toepassing.

Zaal Kleine Zaal
Prijs € 9,00
Speelduur 85 minuten
Pauze ja
Cast Jochum ten Haaf, Harm Duco Schut e.a.
Regisseur Bob Wilbers en Klaas van Eijkeren
Taal Nederlands gesproken
Kijkwijzer
Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Mogelijk schadelijk tot 12 jaar
Bestellen

Tickets bestellen