Muziek
zondag 23 april, 14:30 uur

RAAK!

De hilarische, muzikale en interactieve voorstelling RAAK! is een middagvullende show van Vincent Houdijk en Bart de Rijk in samenwerking met de Orthense Harmonie.

Topartiesten Vincent Houdijk en Bart de Rijk leerden elkaar in 2008 kennen toen zij beiden in de Eftelingband werden aangenomen. Nadat zij zo'n 600 shows met elkaar gespeeld hadden, verlegden zij ook hun grenzen buiten het pretpark. Bart creëerde een eigen theatershow waarin Vincent een prominente rol vervulde. De shows van deze heren zijn gevuld met enorm veel humor, krachtig samenspel, fenomenale timing en prachtige muziek. Uiteindelijk is de voorstelling RAAK! ontwikkeld, waarbij de vooroordelen over een blaasorkest (saai, oubollig, etc.) binnen de eerste minuten niet meer aan de orde zijn. RAAK! verbindt en vernieuwt op een unieke manier en zoals niet eerder in de blaasmuziek vertoond is.

Meer informatie

www.orthenseharmonie.nl

Kaarten

Klik op de bestelknop om kaarten te kopen, ga naar de theaterkassa in PERRON-3 of bel naar 073-850 7550 (voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten ongeacht het aantal kaarten).

Het is niet toegestaan drankjes mee de zaal in te nemen.

Zaal Theaterzaal
Prijs € 11,00
Speelduur circa 1,5 tot 2 uur
Pauze ja
Bestellen

Tickets bestellen