Cabaret
vrijdag 21 maart 2025, 20:30 uur

Spruijt en Opperman • Verzingeving

Tegenwoordig moet alles ergens goed voor zijn. Iets is geen slordige fout, het is een kapitaal leermoment. Iets is niet afwijkend of raar, het is uniek. Geven moet altijd zin hebben en alles moet een reden hebben. En als die reden er niet is, dan verzinnen we hem wel.

Waarom mag niks meer mislukken? Waarom mag je niet meer ergens géén zin in hebben? En waarom mag ongeluk of teleurstelling niet meer bestaan?
Komt de grootste zin uiteindelijk niet na de zwaarste lessen?

Over Spruijt en Opperman

Carlie is de krullenbol in pak en Eva is die blonde in de jurk, met tatoeages. Ze hebben elkaar in 2009 leren kennen, tijdens hun studie aan de Dutch Academy of Performing Arts. Daar is hun afstudeerproject uit de hand gelopen tot deze samenwerking: Spruijt en Opperman!

In 2016 debuteerden zij met hun voorstelling Zij en Ik, die t/m 2019 in de Nederlandse theaters te zien was. Met hun tweede programma Heimweeën, tourden ze tussen 2019 en 2023 langs de Nederlanse theaters. 
In september starten ze met hun nieuwe tour, langs ruim 50 theaters.

spruijtenopperman.nl

Kaarten

Klik op de bestelknop om kaarten te kopen, ga naar de theaterkassa in PERRON-3 of bel naar 073-850 7550 (voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten ongeacht het aantal kaarten).

Het is niet toegestaan drankjes mee de zaal in te nemen.

Pers

Spruijt en Opperman zijn meesterlijk in deze kunst van het choqueren, laten verbazen, amuseren en emotioneel raken • ★★★★★ Theaterparadijs

Ludieke sketches en prachtig gezongen nummers • ★★★★★ I Love Theater

Dit is een duo dat zich tussen het grote aanbod aan jonge podiumartiesten beslist staande gaat houden • Pijnacker-Nootdorp Actueel

Zaal Theaterzaal
Prijs € 19,50 • inclusief drankje na afloop
Regisseur Tim Kamps
Bestellen

Tickets bestellen