Cabaret
zaterdag 25 maart, 20:30 uur

Tobi Kooiman • Best of

i.s.m. Theater aan de Parade


Eerder nam Tobi al deel aan de Nieuwe Namen editie van Theater aan de Parade waarbij het publiek het hardst om hem moest lachen. Theater aan de Parade voegt daad bij het woord en laat Tobi terugkomen naar Rosmalen met zijn avondvullende programma Best of.

Tobi probeert met zijn gevoel voor logica levensvraagstukken en alledaagse kwesties te tackelen, ziet (non-)causale verbanden en ontrafelt statistiekmisbruik. Duidelijk toch? Op het podium wel, daarbuiten brengt het hem steevast in wonderlijke situaties. Hij neemt op de koop toe dat het publiek ongegeneerd door zijn verhalen heen lacht.

Tobi Kooiman is cabaretier, stand-up comedian, wiskundige en stoïcijn. De jury van Cameretten was dan ook zeer over hem te spreken: ‘’Tobi Kooiman strooit met een spervuur aan grappen, die bijna allemaal raak zijn. (…) Een waar feest voor de theaterbezoeker.”

Beeld: Anne van Zantwijk

Kaarten

Klik op de bestelknop om kaarten te kopen. Telefonisch bestellen kan via 073-680 9809 (Theater aan de Parade) of 073-850 7550 (PERRON-3). Natuurlijk kun je ook aan de theaterkassa van PERRON-3 kaarten kopen.

Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
Het is niet toegestaan drankjes mee de zaal in te nemen.

Pers

Een persoonlijkheid met een geestige, eigenzinnige kijk op de wereld Volkskrant

Acties

Theater aan de Parade biedt diverse kortingen aan, o.a. met We Are Public, CJP en jongerenkorting. Lees hier meer informatie.

Zaal Theaterzaal
Prijs € 19,50 • inclusief drankje
Speelduur circa 90 minuten
Pauze nee
Bestellen