Theater
woensdag 3 mei, 20:30 uur

Zenuwslopend

Piet Van Dycke, Ilse Stijntjes, Nicole Loete, Bastian Benjamin
i.s.m. Theater aan de Parade


Multiple sclerose, beter bekend als de ziekte MS, is en veelvoorkomende ziekte, omgeven door misverstanden, taboes en onbegrip. De voorstelling Zenuwslopend is gebaseerd op onderzoeken, interviews en meer dan 400 vragenlijst. Vier performers – mét en zonder een MS-diagnose – gaan misverstanden over deze ziekte met 1000 gezichten te lijf.

Hoe beïnvloedt MS het dagelijks leven van mensen die deze diagnose hebben? Hun relaties? En waar verlangen mensen met MS naar? Wordt getuige van worstelingen, uitspattingen, verborgenheid en radicale eerlijkheid. In een eindeloos vallen en weer opveren vertalen de performers met een lach en een traan het onzekere rouwproces dat veel mensen met MS doorgaan.

Zenuwslopend is voor iedereen die (n)iemand kent met MS, herkenning zoekt en voor wie eigenlijk geen idee heeft wat MS is.

Beeld: Lisanne Meijers

Kaarten

Klik op de bestelknop om kaarten te kopen. Telefonisch bestellen kan via 073-680 9809 (Theater aan de Parade) of 073-850 7550 (PERRON-3). Natuurlijk kun je ook aan de theaterkassa van PERRON-3 kaarten kopen.

Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
Het is niet toegestaan drankjes mee de zaal in te nemen.

Pers

Als er iets is dat je leert, dan is het wel dat de diagnose niet zichtbaar hoeft te zijn om impact te maken. Theaterkrant

Als partner van iemand met MS zo herkenbaar Jeroen Hechtermans, Publiek

Acties

Theater aan de Parade biedt diverse kortingen aan, o.a. met We Are Public, CJP en jongerenkorting. Lees hier meer informatie.

Zaal Theaterzaal
Prijs € 19,50 • inclusief drankje
Bestellen