Hoe bestel ik kaarten?

Voorstellingen via Theater aan de Parade
Klik voor meer informatie over kaartverkoop via Theater aan de Parade

Voorstellngen via PERRON-3
1) Online reserveren
Zelf je zitplaatsen kiezen was nog nooit zo eenvoudig! In onze agenda zie je een overzicht van onze voorstellingen. Selecteer de voorstelling van je keuze en klik op Bestel. Vervolgens kun je kiezen voor Plaatsen kiezen op plattegrond of  Automatisch plaatsen toewijzen op basis van de best beschikbare plaatsen. Vul je gegevens in (je hebt geen wachtwoord nodig) en ga naar het afrekenscherm.

Selecteer in het afrekenscherm voor iDEAL je bank. Klik op Volgende om naar de betaalsite van je bank te gaan. Na je betaling krijg je je toegangsbewijs als E-ticket per e-mail toegestuurd. Je kunt je toegangsbewijs dus direct uitprinten. Tickets op een telefoonscherm worden ook geaccepteerd.
Let op: voor het uitprinten van de E-tickets heb je het programma Adobe Reader nodig. Hiermee kun je PDF bestanden openen. Dit programma is hier gratis te downloaden.

Wat te doen als iets misgaat bij het online bestellen?
Op het moment dat in de bestelprocedure iets mis gaat (bijv. de betaling mislukt, de website wordt afgesloten of de pc loopt vast) dan worden de stoelen die je geselecteerd had, nog een paar minuten in het systeem vastgehouden. Na circa 10 minuten geeft het systeem de stoelen vanzelf weer vrij en kun je het opnieuw proberen.

Sluiting online verkoop
De online verkoop sluit op de dag van de voorstelling enkele minuten voor aanvang. Vanaf dat moment kun je nog wel kaarten aan de theaterkassa kopen. Bij sommige activiteiten (bijv. de filmbrunch) sluit de kaartverkoop eerder. In dat geval staat de sluitingsdatum vermeld op de website.
-------------------------
2) Kaarten aan de kassa kopen
Aan de theaterkassa kun je direct kaarten kopen. Je kunt de kaarten contant of per PIN betalen. We rekenen géén reserveringskosten voor kassaverkoop.
De theaterkassa is gevestigd in de hal van PERRON-3, Hoff van Hollantlaan 1 in Rosmalen.
De openingstijden van de Theaterkassa zijn:
maandag t/m vrijdag: 10.00 – 20.00 uur
zaterdag: 12.00 – 15.00 uur
en op zaterdagavond of zondag vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling
-------------------------
3) Telefonisch reserveren via 073-850 7550
Ben je niet in de gelegenheid via internet kaarten te bestellen en kun je niet langskomen bij de theaterkassa? Geen probleem: bestel je kaarten dan telefonisch via de Theaterkassa van PERRON-3. Hiervoor rekenen we € 2,00 reserveringskosten per bestelling (ongeacht het aantal kaartjes).

  • Periode tussen reserveren en de voorstellingsdatum is langer dan 14 dagen:
    Je krijgt een orderbevestiging met betaalinstructies per e-mail toegestuurd. Zodra de betaling bij ons binnen is, sturen we de kaarten per post naar je toe. Hiervoor rekenen we € 2,00 verzendkosten.
  • Periode tussen reserveren en de voorstellingsdatum is 4 tot 14 dagen:
    De kaarten kun je tot 3 dagen voor de voorstelling afhalen en betalen aan de theaterkassa. Let op: niet tijdig afgehaalde kaarten worden doorverkocht!
  • Periode tussen reserveren en de voorstellingsdatum is binnen 3 dagen:
    De kaarten kun je tot een half uur voor aanvang van de voorstelling afhalen en betalen aan de theaterkassa. Let op: niet tijdig afgehaalde kaarten worden doorverkocht!