Coronatoegangsbewijs

Graag informeren we je over de extra maatregelen die we in ons gebouw treffen om je bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. De meest actuele informatie en openingstijden vind je in onze coronaupdate.

Basisregels blijven belangrijk
Het coronavirus is nog niet weg. Daarom is het belangrijk dat iedereen zich aan de basisregels houdt. Ook als je al een prik hebt gehad. Dit zijn de basisregels:

  • Was vaak je handen
  • Blijf thuis en laat je testen bij klachten

Het kabinet heeft besloten dat het gebruik van coronatoegangsbewijzen vanaf 25 september verplicht gesteld wordt voor publiek/bezoekers in onze Theaterzaal, Kleine Zaal en het Grand Café. Om te kunnen zorgen dat dit veilig gebeurt, moeten wij al onze bezoekers van deze drie ruimtes controleren op een geldig coronatoegangsbewijs. We leggen je graag uit wat dit betekent voor jou.

Wat is een coronatoegangsbewijs?
Iedereen vanaf 13 jaar dient een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien. Dat is een QR-code waarmee je één van de volgende 3 opties kunt aantonen:

  • Vaccinatiebewijs (geldig 14 dagen na je laatste vaccinatie).
  • Herstelbewijs.
  • Negatief testbewijs (niet ouder dan 24 uur, maak een gratis afspraak voor Testen voor Toegang).

Wat neem je mee naar de voorstelling?

  • Ticket voor voorstelling
  • QR-code van de CoronaCheck app op telefoon of een geprinte QR code via www.coronacheck.nl
  • Legitimatiebewijs

Hoe kom je aan een QR-code?
Een QR-code ziet eruit als een vierkant met zwart witte blokjes (zie voorbeeld). Deze verkrijg je via de CoronaCheck-app op je mobiele telefoon. Het mag ook een geprinte code op papier zijn, verkregen via www.coronacheck.nl. Let op: andere papieren bewijzen zijn niet geldig!  Zonder geldige QR-code mogen we je geen toegang tot de zaal verlenen. Zorg dus dat je op tijd een juiste code hebt.

Hulp bij het instellen van de code
Wellicht kan iemand uit je omgeving helpen bij het instellen of printen van de QR-code. Mocht dat niet lukken, dan kun je terecht bij Huis73, de bibliotheek van Den Bosch en Rosmalen. Daar assisteren zij bij het instellen. In Den Bosch kun je tijdens openingstijden binnenlopen zonder afspraak, in Rosmalen kun je vooraf bellen met 073-680 29 30. Neem je mobiele telefoon mee en je DigiD inloggegevens.

Wil je geen coronatoegangsbewijs laten zien?
Dan respecteren wij je keuze. Je kunt dan helaas niet de voorstelling bezoeken. Geef de kaarten uiterlijk 3 dagen voor de voorstellingsdatum samen met je bankgegevens af bij onze receptiebalie. Je ontvangt je geld dan binnen 2 weken op uw bankrekening retour. Het is om logistieke redenen niet mogelijk om je contant geld terug te geven. Je mag uiteraard je kaarten ook aan iemand anders geven of verkopen.

Vragen?
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan bij voorkeur per e-mail via info@perron-3.nl of telefonisch via 073 850 75 50.