biodanza


De Levensschool: Biodanza

Het gevoel van volledig leven vinden of herontdekken. Door beweging, het gevoel van welzijn, vertrouwen, openheid naar de wereld, doet een diepe vreugde in ons ontwaken.
Leven in harmonie met jezelf, met anderen en met alle uitingen van het leven. In een vertrouwde sfeer met muziek, bewegingen, het contact met de ander stimuleert onze persoonlijkheid en vervult ons leven op een prettige manier, doet passie herleven geeft het leven een diepere dimensie.

Wil je met Biodanza starten dan adviseer ik je vier keer mee te dansen om daarna te kunnen beslissen of je voor een langere periode van minstens een jaar het proces aangaat.
Het concept in Biodanza gaat niet uit van problemen, maar van het gezonde aspect. Het versterken van de gezonde aspecten en het toegankelijk maken van onze kwaliteiten door middel van muziek, beweging en ontmoetingen.

We dansen om te lachen, we dansen voor tranen, we dansen voor waanzin, we dansen voor angsten, we dansen voor hoop, we dansen voor te zingen, we zijn de dansers, we creëren de dromen. 
Albert Einstein

Wekelijkse groep: dinsdagavond 20.00- 22.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur.
Als je komt, graag even aanmelden via mail of telefonisch.

Contactgegevens:

Diana Zijlmans
Telefoon: 06-11468466
Stuur een e-mail
Ga naar de website