De Bossche Komeedie

De Bossche Komeedie komt met haar tiende theatervoorstelling. Een avond ongedwongen komisch theater waarin de lach, Den Bosch én het Bossche dialect centraal staan. Jaar op jaar zijn alle voorstellingen uitverkocht!

Kleine Ziele in de Grôte Wiele
De Bossche families Donkers, van Dalen en Delmee willen op grootse wijze het jubileum van hun vriendschap vieren. 25 jaar geleden hebben de 3 vrienden de 3 vriendinnen elkaar leren kennen in het Bossche uitgaansleven en vanaf dat moment delen ze lief en leed. Naast de beste vrienden zijn ze onlangs in de Groote Wielen ook elkaars buren geworden. Hoewel ze qua karakter sterk van elkaar verschillen heeft dat nooit tot onenigheid of bonje geleid. Totdat Dorus van Dalen opeens een nieuwe hobby heeft waar met name de Dick Donkers zich in toenemende mate aan ergert.

Wat begon als een kleine irritatie lijkt te ontaarden in een ordinaire burenruzie waarin allerlei frustraties, oud zeer, misverstanden en verwijten plotseling boven komen drijven. Dit tot wanhoop van de familie Delmee die, door hun bemiddelende rol, tussen twee vuren komt te liggen. Wordt het ondanks alle meningsverschillen, ruzies, pesterijen en roddels toch weer koek en ei?  Dit alles in een nieuw hilarisch blijspel vol herkenbare situaties en Bossche humor.

Hiermee gaat De Bossche Komeedie de uitdaging aan het grote succes van “Rooie Rôze Of Sperziebôôntjes?” minstens te evenaren.  

Cast: Nancy Gerrits, Robbert Oomens, Joyce Hulshoff, Ingrid den Teuling, Tjeu van Beekveld, Huipie Vugts, Jorg de Bakker e.a.  
Script en regie: Ruud van de Laar.

Te zien op:
Donderdag 30 September | 20.00 uur
Vrijdag 1 Oktober | 20.00 uur
Zaterdag 2 Oktober | 20.00 uur
Vrijdag 8 Oktober | 20.00 uur
Zaterdag 9 Oktober | 20.00 uur
Zondag 10 Oktober | 14.00 uur
Donderdag 14 Oktober | 20.00 uur
Vrijdag 15 Oktober | 20.00 uur
Zaterdag 16 Oktober | 20.00 uur

Kaarten
Kaarten zijn vanaf woensdag 23 juni om 9.00 uur te koop in deze ticketshop, aan de theaterkassa of telefonisch via 073-850 7550. Voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten (ongeacht het aantal kaarten).

Let op: 

We gaan er van uit, dat we in oktober gewoon voor volle zalen kunnen spelen. Zouden we onverhoopt toch nog aan de 1,5 meter maatregel vastzitten, dan kunnen we per avond 80 bezoekers ontvangen. De eerste 80 reserveringen zijn in dat geval zeker van hun plaats.