Jeugd
zaterdag 27 november, 19:00 uur

2021: Een Ruimtereis (4+)

i.s.m. Theater aan de Parade
Bij deze voorstelling vragen we om een coronatoegangsbewijs

In deze kindervoorstelling ontpopt de slaapkamer zich tot een spectaculair lanceringsplatform. De ruimtereizigers maken zich klaar voor de start, de lancering, de lift off. Een voorstelling voor iedereen die nog weet óf juist vergeten is hoeveel durf er nodig is om in slaap te vallen, in het donker te stappen en niet te weten wat er gaat komen.

Tanden poetsen, verhaaltje lezen, een laatste kus. En dan … gaat het licht uit. Het is bedtijd. Welke dromen wachten op je in de dromen van vannacht? In 2021: Een Ruimtereis laten twee astronautjes in spé hun fantasie sneller reizen dan het licht. In deze verbluffende ‘houtje-touwtje kleuter-sciencefiction’ gaan twee fantasievolle geesten dapper het avontuur van de nacht aan.

De één vol hoop, de ander met knikkende knieën. Mag het licht aan blijven? Kan dat in de ruimte? Komen ze daar wel en hoe hoog kun je eigenlijk het heelal in? En wat als het fout gaat? Drie, twee, één ... Daar gaan ze!

Met gewichtloze dromen, buitenaardse humor en live gemaakte geluidseffecten laat deze ode aan verbeeldingskracht, moed én de film 2001: A Space Odyssey niemand onberoerd.

Kaarten
Kaarten zijn verkrijgbaar via Theater aan de Parade

Coronamaatregelen
Om veilig te genieten van deze voorstelling gebruiken wij de CoronaCheck-app voor iedereen vanaf 13 jaar. Met de app kun je één van de volgende 3 opties aantonen:

  • Vaccinatiebewijs (geldig vanaf 14 dagen na je laatste vaccinatie).
  • Herstelbewijs.
  • Negatief testbewijs (niet ouder dan 24 uur, maak een gratis afspraak voor Testen voor Toegang).

Op deze manier mogen we de 1,5 meter regel loslaten en tweederde van de capaciteit van de zaal gebruiken. Vergeet bij je bezoek je legitimatiebewijs niet mee te nemen. Onze medewerkers vergelijken de gegevens van je legitimatiebewijs met de gegeven van je coronatoegangsbewijs. Wij zien met de QR-code alleen je naam, je geboortedatum en een groen scherm. Wij kunnen niet zien of je gevaccineerd, getest of recent hersteld bent.

Alle info over de CoronaCheck-app lees je op deze pagina. Heb je geen smartphone? Dan kun je het coronatoegangsbewijs ook via de website CoronaCheck.nl printen.
Kun je geen geldig coronatoegangsbewijs laten zien of wil je dat niet? Dan kun je deze voorstelling helaas niet bijwonen.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

 

Info & tickets

Zaal Theaterzaal
Prijs € 15,00
Cast Joris Erwich & Kyra Bououargane
Regisseur Lennart Monaster
Bestellen