Jeugd
zaterdag 12 december, 14:30 uur

CLUB-3 Film: Big Trip (6+)

CLUB-3 Film: Big Trip (6+)

Bekijk hier de aangepaste maatregelen voor je bezoek

De schrijver van Madagaskar brengt een nieuw dierenspektakel naar het witte doek. Een onhandige ooievaar bezorgt de schattige baby Panda op het verkeerde adres. Beer, Eland, Tijger en Konijn vangen baby Panda op, en beginnen aan een spannende tocht vol hilarische momenten! Zal het hen lukken om baby Panda veilig thuis te brengen? Big Trip is één vrolijke beestenboel voor jong en oud!


Stoelverhogers zijn beschikbaar in de zaal

CLUB-3
CLUB-3 is de kidsclub van PERRON-3. Ieder seizoen zijn er toffe activiteiten voor kinderen, zoals filmmiddagen, vakantiefilms incl. iets lekkers en de picknickfilms in de zomer. Ook zijn er theatervoorstellingen met boegbeeld Tante Sjaan. Samen met Acteerstudio P-ACT biedt PERRON-3 hiermee op een laagdrempelige manier kindertheater aan voor inwoners van Rosmalen e.o.. Je hebt geen abonnement of pasje nodig: je kiest zelf waar je aan deelneemt en betaalt steeds per activiteit. Like de Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle activiteiten!

Let op:

  • Reserveer zoveel mogelijk vooraf, niet op de dag zelf. Reserveer ook bij voorkeur online.
  • Er is een beperkte capaciteit van 30 plaatsen in de Kleine Zaal. Op de plattegrond staan stoelen in het rood geblokkeerd om ruimte te bieden tussen verschillende huishoudens.
  • Kies je plaatsen op de plattegrond per huishouden (iedereen die in hetzelfde huis woont). Tussen ieder huishouden moet voldoende afstand worden gehouden.
  • Kom je met 2 huishoudens? Ga dan niet naast elkaar zitten, maar kies verschillende zitjes.
  • Kies het zitje met het juiste aantal stoelen naast elkaar. Ga dus niet met 2 personen in een zitje voor 4 personen zitten.
  • Kun je jouw gewenste aantal stoelen niet naast elkaar reserveren via de plattegrond? Kies dan verschillende zitjes of vul dit reserveringsformulier in.
  • Voor kinderen t/m 12 jaar kies je het aangepaste tarief in de ticketshop. Zij hoeven geen afstand te houden tot volwassenen. Laat kinderen plaatsnemen op de aan hen toegewezen stoelen (staat op het kaartje/e-ticket).

Kaarten
(incl. rij- en stoelnummer)
Voor deze voorstelling is het alleen mogelijk om via een online formulier te reserveren. Klik hier om naar het formulier te gaan.

Info & tickets

Zaal Kleine Zaal
Prijs € 6,50
Speelduur 84 minuten
Pauze ja
Cast Stemmen van Ivan Pecknik, Paul Boereboom e.a.
Regisseur Vasiliy Rovenskiy
Taal Nederlands gesproken
Kijkwijzer
Mogelijk schadelijk tot 6 jaar Mogelijk schadelijk tot 6 jaar
Angst Angst