Theater
zondag 20 oktober, 20:00 uur

Bossche Komeedie - Rooie Rôze of Sperziebôôntjes? | laatste kaarten

Tineke, Toos, Tjeu en Thijs van Liefoort hebben, mede door het vroege overlijden van hun vader, altijd bij moeders thuis ergens in de Bossche Binnenstad gewoond.

Alle vier hebben ze nooit een relatie gehad en zijn ze zeer aan elkaar gehecht. Met name Tjeu en Thijs zijn naast broers elkaars beste vrienden en besteden al hun vrije tijd aan hun volkstuintje aan de Vlijmenseweg. 
Nu Ma van Liefoort onlangs is overleden zijn de kinderen in verwarring. Hoe nu verder? Moeder was immers de spil waar alle om draaide. Haar wil was wet.

De oudste dochter Tineke werpt zich op als haar moeders hoeder. Maar wat als Toos, Tjeu en Thijs hieraan willen ontsnappen? En hoe reageert men als Tjeu smoorverliefd wordt op een charmante weduwe met groene vingers?

Met dit nieuw, speciaal voor en op Den Bosch geschreven, hilarische blijspel vol herkenbare Bossche humor, probeert De Bossche Komeedie met haar 8e productie, het bezoekersrecord van 2018 te breken.

Ook te zien op:
vrijdag 18 oktober | 20.00 uur
zaterdag 19 oktober | 20.00 uur
vrijdag 25 oktober | 20.00 uur
zaterdag 26 oktober | 20.00 uur
zondag 27 oktober | 14.00 uur

Met o.a. Nancy Gerrits, Bas van Noort, Joyce Hulshoff, Richard Damen, Huipie Vugts en Ingrid den Teuling.
Script en regie: Ruud van de Laar

Kaarten
(incl. rij- en stoelnummer)
Bestel kaarten in deze ticketshop, aan de theaterkassa of telefonisch via 073-850 7550. Voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten (ongeacht het aantal kaarten).

Details

Zaal Theaterzaal
Prijs € 19,50
Pauze ja