Muziek
zondag 24 november, 15:00 uur

Opera Per Tutti - A Tribute to Callas

Mylou Mazali: mezzosopraan 
Julia Westendorp: sopraan

Mezzosopraan Mylou Mazali brengt een eerbetoon aan haar grote idool: "La Divina" sopraan Maria Callas. Het doel van Opera per Tutti is tweeledig, namelijk opera voor iedereen beschikbaar te maken door een laagdrempelige toegang tot de concerten en het bieden van een podium voor beginnende operazangers. Professionele zangers en bijzonder (inter)nationaal jong talent werken intensief samen om het publiek te laten genieten.

Dit professionele kwintet brengt muziek van hoge kwaliteit en neemt de bezoeker mee langs een doorsnede van aria’s en ensemblestukken uit verschillende opera’s. Niet alleen hoogtepunten maar ook onbekende pareltjes staan op het programma. Opera per Tutti is een appetizer voor de operabeginner en een lekker tussendoortje voor de operakenner. Het publiek maakt op een luchtige en speelse manier deel uit van de voorstellingen.

Over Maria Callas
Sopraan Maria Callas werd niet ouder dan 54, maar was al tijdens haar leven een levende legende. Naast haar fantastische stem waarmee ze dramatische rollen vertolkte als die van Lucia di Lammeroor, Tosca en Norma had Maria Callas ook een dramatisch privéleven met multimiljonair Aristotelis Onassis. Hierdoor waren haar interpretaties op toneel nog heftiger en intenser dan andere operazangeressen tot dan toe hadden gedaan. Callas was hierdoor de eerste operaster die niet alleen kon zingen, maar het acteren even belangrijk vond in haar werk als operazangeres.

Mylou Mazali zal over het indrukwekkende leven en carrière van Maria Callas vertellen. Bovendien zal zij samen met sopraan Julia Westendorp een aantal van haar mooiste rollen weer tot leven brengen door enkele beroemde aria en duetten ook live te zullen zingen. Maria Callas, die we als inspiratiebron al jaren in ons hart koesteren, nu even 'live' een hele middag heel dichtbij ons allemaal.

Ook te zien op:
zondag 1 december | Mattinata di Pavarotti

Meer informatie:
www.operapertutti.nl

Kaarten
(incl. rij- en stoelnummer)
Bestel kaarten in deze ticketshop, aan de theaterkassa of telefonisch via 073-850 7550. Voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten (ongeacht het aantal kaarten).

(foto: Endert Multimedia & Communicatie)

Details

Zaal Foyer
Prijs € 24,50 incl. pauzedrankje
Speelduur circa 2 uur (incl. pauze)
Pauze ja