Cabaret
zaterdag 13 oktober, 20:30 uur

Comedy Vibe - Stand Up Comedy

De eerste editie was een groot succes, de zaal was gevuld met gezellige mensen, topcomedians en een lekkere sfeer. Maak je borst maar nat, want deze tweede editie zorgt wederom dat je gaat huilen van het lachen. Stand Up Comedy op niveau. Een leuk avondje uit met vrienden, familie en/of collega's.

Een show waar professionals en opkomende talenten je een onvergetelijke avond bezorgen. Kortom, een gegarandeerd succes!

Line-up:
Bram van der Velde
Martijn Oosterhuis
Mo El Khamssi
Bob Maclaren (MC van de avond)

Bram vd Velde
Bram van der Velde, winnaar van het Stand-up Comedy Concours 2005, is als geboren en getogen Limbo inmiddels woonachtig in de Antwerpen. In september 2004 wist hij het Open Amsterdamse Stand-Up Comedy Festival op zijn naam te schrijven. De jury van het Concours roemde Van der Velde om zijn sterke engagement. ‘Veruit de meeste variatie en het meeste raffinement in het bespelen van de zaal’, schreef De Volkskrant.
Door zich te bedienen van snelle, harde en geëngageerde comedy heeft hij al op verschillende podia gestaan, waaronder Comedy Factory en Lowlands.
Bram is regelmatig te zien in zijn thuisbasis het comedy café in Amsterdam.

Martijn Oosterhuis
Tijdens een bezoek aan de Engelenbak in 1994, in die tijd een fameus open podium in Amsterdam, besloot Oosterhuis zelf het publiek te vermaken. Dit werd een succes, want de volgende dag belde zijn eerste opdrachtgever. Vanaf dat moment is Martijn Oosterhuis cabaretier en stand-up comedian, met inmiddels honderden optredens op zijn naam.
Als mede-oprichter van DE LAMA’S (omroep BNN) behaalde Martijn een nominatie voor de Televizierring 2004. Verder schreef hij o.a. mee aan het populaire televisieprogramma Waskracht (omroep VPRO), verscheen hij als gast in meerdere tv-programma’s en had hij lange tijd een column in de Penthouse.
Hij heeft een zeer grote grapdichtheid die er voor zorgt dat zowel een kleine (theater)zaal als een massale tent met vijfentwintighonderd toeschouwers een ultieme avond met comedy beleven.

Mo El Khamssi
Mo El Khamssi is geboren in 1981 in Metalsa in Marokko. Na 6 jaar te hebben geleefd tussen de bergen, de mooie natuur en kinderboerderij vee besloot zijn vader om hem mee te nemen naar Nederland, samen met zijn moeder, zusje en broertje. En waar ga je dan heen in Nederland als je toch mag kiezen: JUIST, naar Spangen in Rotterdam-West. Daar heeft hij vanaf de jaren ’90 tot heden zoveel meegemaakt en gedaan: Taekwondo, kickboksen, hangen op straat, rapmuziek van Tupac en Biggie luisteren, boomhut bouwen, voetballen op het pleintje, basisschool, schoolreisjes, kattenkwaad uithalen, uitgaan, meisjes versieren, busje-trap, verstoppertje, tikkertje, andere noemde hem altijd de lolbroek op feestjes
Één ding is zeker, Mo is een echte “people-person. Dit heeft er toegeleid om zich meer te verdiepen in stand up comedy.
Winnaar talentenjacht 'Rotterdams Open Podium 2011'
- Finalist Comedy Slam 2012
- Voorprogramma Aries Spears 2013 en voorprogramma Broederliefde 2016
- Lid van comedy formatie United Colors of Comedy
- Tourt met succesvolle avondvullende show 'Mo DeShow' 

Kaarten
(incl. rij- en stoelnummer)
Bestel vanaf 6 juli 15.00 uur kaarten in deze ticketshop, aan de theaterkassa of telefonisch via 073-850 7550. Voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten (ongeacht het aantal kaarten).

Details

Zaal Theaterzaal
Prijs € 14,50 (voorverkoop) | € 17,50 dagkassa (op de dag online: € 14,50)
Speelduur 2,5 uur
Pauze ja