Cabaret
zaterdag 30 maart, 20:30 uur

Comedy Vibe - Leon van der Zanden e.a.

Leon van der Zanden is de headliner van deze editie van Comedy Vibe in PERRON-3. Deze cabaretier heeft onlangs aangekondigd te stoppen met cabaret en zich te focussen op andere leuke projecten. Gelukkig heeft hij tijd vrij kunnen maken om het publiek in Rosmalen te vermaken.

Comedy Vibe biedt een avond vol gezelligheid met comedians op hoog niveau en opkomende stand-up talenten. Bij binnenkomst proef je meteen de sfeer van de avond. De DJ zorgt voor lekkere tracks, er zijn heerlijke drankjes en de comedians staan voor je klaar. Kortom een ideale avond om met vrienden en/of familie lekker uitbundig te lachen.

Let op: wegens veel animo is de voorstelling verplaatst naar de Theaterzaal. Iedereen die al kaarten heeft geboekt krijgt bericht.

Line-up
Leon van der Zanden
Vincent Geers
Kim Schuddeboom

Leon van der Zanden
Leon van der Zanden (41) is cabaretier, stand up comedian en TV-presentator. Zijn fascinatie hierbij is contact en verbinding. Hoe maak je nou echt contact met je publiek? En hoe houdt je dat contact zodat je verbinding ervaart? En hoe kun je daar humor bij gebruiken? Onlangs maakte hij bekend te gaan stoppen met cabaret. Grijp de kans hem dus nog een laatste keer te zien!
 

Vincent Geers
Nuchter, positief en een charismatische verhalenverteller, dat is Vincent Geers. Deze man next door vermaakt je met sketches over zijn alledaagse bezigheden en het nieuws van de dag, waarbij hij zichzelf en het publiek niet spaart. Inspelen op actualiteiten kan hij als geen ander.  Deze rascomedian verwondert zich over het dagelijks leven: van het vieren van surpriseparty’s tot anekdotes over zijn jeugd. Hij filosofeert over het verschil tussen mannen en vrouwen, komt met vlijmscherpe observaties, maakt harde grappen over zijn kinderen, om je vervolgens weer mentaal naar een herkenbare situatie in de supermarkt te sleuren. Dit alles wordt afgeblust met vindingrijke woordspellingen, bijvoorbeeld over bepaalde sporten waar hij niets mee heeft.
Vincent staat al vanaf 1999 op de planken en speelde onder andere op Lowlands, Amsterdam Comedy Festival en Laughing Matters Festival. Met zijn theatershows Onder controle, Het is tijd en Je moet het maar durven reisde hij de wereld over om te spelen voor Nederlandse expats in Tokyo, Jakarta, Hongkong en op Curaçao. In zijn prijzenkast schitteren onder andere de jury- en publieksprijs van Cameretten (2007). Daarnaast schreef Vincent mee aan Mark Rutte’s Correspondents’ Dinner, The Roast of Gordon, Celebrity Stand-Up, Televizier-Ring Gala en De Dino Show.

Kim Schuddeboom
Kim Schuddeboom heeft verrassende grappen die zij met veel overgave vertelt. De situaties waar zij zich in bevindt zijn chronisch ongemakkelijk, maar stiekem voor ieder herkenbaar. Kim is ontwapenend en speelt in het moment. Een blad voor de mond lijkt haar ideaal, maar goed, niemand is perfect.

Kaarten
(incl. rij- en stoelnummer)
Bestel kaarten in deze ticketshop, aan de theaterkassa of telefonisch via 073-850 7550. Voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten (ongeacht het aantal kaarten).

Details

Zaal Theaterzaal
Prijs € 15,00
Speelduur circa 2 uur
Pauze ja