Theater
donderdag 8 oktober, 20:00 uur

De Bossche Komeedie - Blijve lache | uitverkocht

Hooggeëerd publiek, liefhebbers en fans van de Bossche Komeedie: door allerlei beperkingen is De Bossche Komeedie dit jaar helaas niet in staat om voor u een nieuw Bosch’ blijspel op de planken te brengen. Toch willen zij u een gezellig avondje Bosch’ comedy theater niet onthouden. Daarom presenteren zij met trots de nieuwe productie: “Blijve Lache”.

Een avond ongedwongen komisch theater waarin de lach, Den Bosch én het Bossche dialect centraal staan. En dit alles natuurlijk ten tonele gebracht door een topcast met o.a. Nancy Gerrits, Robert Oomens, Joyce Hulshoff, Erik Kroon, Ingrid den Teuling en Huipie Vugts onder regie van Ruud van de Laar.

Laat u verrassen door diverse verschillende theaterdisciplines. Iets anders dan u van De Bossche Komeedie gewend bent maar zeker niet minder leuk, verrassend en onderhoudend! Het aantal kaarten á € 19,50 is beperkt tot 80 personen per avond dus ben er snel bij.

Let op bij het bestellen:
Plaatsing in de zaal is vanzelfsprekend volgens de RIVM-richtlijnen. Wij verzoeken u om een bestelling per huishouden te doen. Onder één huishouden verstaan we alle mensen die op hetzelfde adres wonen. U ontvangt de kaarten ongeplaceerd (zonder rij- en stoelnummer), maar we zullen u op de avond zelf per huishouden placeren zoveel mogelijk naast elkaar plaatsen. Door apart te bestellen maakt het voor ons eenvoudiger voor de uiteindelijke zaalindeling.
Voorbeeld: u wilt de voorstelling met vijf personen bezoeken. Twee kaarten zijn voor u en uw partner en drie kaarten voor een echtpaar met een thuiswonend kind. U bestelt dan eenmaal twee kaarten en daarna doet u een nieuwe bestelling voor drie kaarten.

U ontvangt na bestelling online of aan de kassa uw tickets. Deze kunt u op de avond van de voorstelling aan de balie van de Bossche Komeedie inwisselen voor uw plaatsbewijs met uw defintieve rij- en stoelnummer erop.

Zouden door veranderingen in de verordeningen de voorstellingen tóch niet door kunnen gaan dan vervalt vanzelfsprekend uw reservering en wordt uw betaling direct teruggeboekt.

Te zien op:
donderdag 1 oktober | 20.00 uur
vrijdag 2 oktober | 20.00 uur
zaterdag 3 oktober | 20.00 uur
vrijdag 9 oktober | 20.00 uur
zaterdag 10 oktober | 20.00 uur
vrijdag 16 oktober | 20.00 uur
zaterdag 17 oktober | 20.00 uur
zondag 18 oktober | 20.00 uur

Kaarten
Deze voorstelling is uitverkocht. Je kunt je op de wachtlijst laten zetten.

Info & tickets

Zaal Theaterzaal
Prijs € 19,50
Pauze ja
Bestellen

Tickets bestellen