Cabaret
vrijdag 14 december, 20:30 uur

De Fransse Eijkel speelt

‘Fransse’ is Sanne Franssen en ‘de Eijkel’ is Christian van Eijkelenburg. Een nieuwe theaterduo dat, onder regie van Kees Prins, onbevangen, absurdistisch, muzikaal en dynamisch zijn aversie toont tegen de hokjesgeest en zijn liefde het liefst geeft aan bronstige kleuters, intolerante hipsters, zelfingenomen senioren, swingende gehandicapten, bewonderaars van Viola Holt en iedereen die anders is.

Foto: Dik Nicolai

Samenwerking Theater aan de Parade
Voor het derde theaterseizoen op rij heten we de bezoekers van Theater aan de Parade van harte welkom in PERRON-3. De prettige samenwerking wordt voortgezet met vele voorstellingen in de genres cabaret, theater, muziek en jeugd. Deze programmering is een verrijking van het culturele aanbod in PERRON-3. Een mooie mix van amateur- en professionele podiumkunsten, voor alle leeftijden met lokale, nationale en internationale gasten en artiesten.

Kaarten
Bestel kaarten via Theater aan de Parade. Dit kan via de online ticketshop,  telefonisch via 0900 - 33 72 72 3 (lokaal tarief) of aan de kassa van Theater aan de Parade.

Details

Zaal Theaterzaal
Prijs € 19,50 | € 17,50 Vriendenpas/CJP