Theater
woensdag 12 september, 20:30 uur

Eric Corton - Ma (reprise)

Een voorstelling die iets met je doet. Dat is Ma met Eric Corton. We zijn er ontzettend blij mee dat deze aangrijpende voorstelling nog eens te zien is in PERRON-3. Ma stond altijd klaar voor haar zoon. Nu draait 'meneer Alzheimer' de rollen om. Maar hoe zorgt een zoon voor zijn moeder? De tragikomische solovoorstelling Ma is gebaseerd op het boek dat Hugo Borst schreef over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis.

De vorige voorstelling was vrijwel meteen uitverkocht. Wees er dus snel bij!

Foto: Annemieke van der Togt

Samenwerking Theater aan de Parade
Ook in het nieuwe theaterseizoen 2018-2019 verwelkomen we de bezoekers van Theater aan de Parade weer graag in PERRON-3 en kijken we uit naar de voortzetting van een prettige samenwerking. De programmering van TP is een verrijking van het culturele aanbod in PERRON-3. Een mooie mix van amateur- en professionele podiumkunsten, voor alle leeftijden met lokale, nationale en internationale gasten en artiesten. Dat zit goed!

Kaarten
Bestel kaarten via Theater aan de Parade. Dit kan via de online ticketshop,  telefonisch via 0900 - 33 72 72 3 (lokaal tarief) of aan de kassa van Theater aan de Parade.

Details

Zaal Theaterzaal
Prijs € 24,50 | € 22,00 Vriendenpas/CJP