Films en voorstellingen

Filteren op
dinsdag 27 oktober
Vlamousse - Saampies

Geen onderwerp te pijnlijk of Vlamousse smijt het op tafel. Vol goede bedoelingen, maar desalniettemin misplaatst moraliserend, worstelen ze zich door de thema’s van deze tijd. Er moet gewoon het één en ander opgehelderd worden … kunnen we daarna saampies verder.

vrijdag 30 oktober, 20:30 uur
Jules Keeris - De Uitverkorenen | reprise

Cabaretier Jules Keeris uit Eindhoven brengt een absurd en fragmentarisch debuutprogramma, bestaande uit tal van (on)herkenbare personages en recht-voor-zijn-raap-liedjes.

vrijdag 13 november, 20:30 uur
Marlon Kicken - Draadloos

Marlon Kicken komt met zijn vierde show weer naar het theater om zijn vreugde voor het leven, zijn gekke visie en zijn kromme inzichten met veel humor met jou te delen.

dinsdag 24 november
Remy Evers - Gewoon Remy

Met zijn voorstelling Gewoon Remy won Remy in 2019 de juryprijs van cabaretfestival Cameretten. Nu staat hij met zijn show in PERRON-3.

dinsdag 15 december
Ronald Snijders - Een avond met mij | try-out

Ronald Snijders staat dit seizoen tien jaar in het theater en dat viert hij met zijn vijfde show. In Een avond met mij gaat hij terug naar hoe alles begon.

woensdag 23 december, 20:15 uur
Andy Marcelissen - Hij komt, hij komt!

Tonprater Andy Marcelissen brengt een decembervoorstelling. ​Over kerstmarkten, Zwarte Piet-hooligans, bunkeren, de Top-2000 en heerlijke Sinterklaasconferences. En natuurlijk mag het kerstverhaal in een modern jasje niet ontbreken.