Films en voorstellingen

Filteren op
donderdag 17 januari, 20:15 uur
Out Of Africa (laatste kaarten)

Gebaseerd op het leven van de Deense schrijfster Karen Blixen, die een plantage opricht in Kenia. Haar gecompliceerde leven wordt beheerst door haar overspelige echtgenoot, haar ware liefde Denys, problemen op de plantage en het onderwijzen van de lokale bevolking.

donderdag 24 januari, 20:15 uur
A Quiet Place

Een bioscoopzaal is nog nooit zó stil geweest. Hou je adem in bij deze bijzondere film. Een gezin wordt opgejaagd door blinde wezens, die hun prooi zoeken via hun gehoor. Overleven lukt alleen door heel stil te zijn.
 

zondag 27 januari, 11:00 uur
FilmPLUS: Aus Dem Nichts

incl. iets lekkers 
HEVO organiseert i.s.m. PERRON-3 een reeks zondagfilms met een extraatje.

donderdag 31 januari, 20:15 uur
Escobar

Het waargebeurde verhaal van de opkomst en ondergang van een van de grootste, rijkste en meest gevreesde drugshandelaren in de geschiedenis; Pablo Escobar (Javier Bardem).

zondag 3 februari, 11:00 uur
Filmbrunch: De Wilde Stad

verkoop sluit op vrijdag 1 feb om 9.00 u
Heerlijk brunchen als voorprogramma op een topfilm. ​Een stadse film die de dynamiek van de natuur in een stedelijke omgeving laat zien. Van de makers van De Nieuwe Wildernis.

donderdag 7 februari, 20:15 uur
Mamma Mia, Here We Go Again

incl. iets lekkers
Vervolg op de succesvolle film Mamma Mia. We volgen Donna's romantische escapades terwijl de zwangere Sophie worstelt met de afwezigheid van haar moeder.

zondag 17 februari
Korte Film Festival Rosmalen GO SHORT

Wegens groot succes geprolongeerd! I.s.m. KB-Skoop en het internationale korte filmfestival Go Short uit Nijmegen. Net als vorig jaar heb je weer keuze uit vier programma’s met de beste korte films van dit moment.
 

donderdag 21 februari, 20:15 uur
Film Stars Don't Die In Liverpool

De ooit zo geliefde Hollywood-actrice Gloria ontmoet ze de 30 jaar jongere acteur Peter, die al snel in de ban raakt van de legendarische excentrieke femme fatale. Wat begint als een vurige affaire, ontwikkelt zich gaandeweg tot een diepe relatie.

zondag 24 februari, 11:00 uur
FilmPLUS: Loving Vincent

incl. iets lekkers 
HEVO organiseert i.s.m. PERRON-3 een reeks zondagfilms met een extraatje.

 

donderdag 28 februari, 20:15 uur
The Rider

Brady is een rijzende ster in de rodeowereld en een getalenteerde paardentrainer. Een val bij een rodeo, waarbij een paard zijn schedel verplettert, maakt echter een einde aan zijn veelbelovende carrière.