Films en voorstellingen

Filteren op
zondag 2 september, 11:00 uur
Filmbrunch: The Greatest Showman

Muzikaal spektakel geїnspireerd door het leven van P.T. Barnum. Hij was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter ‘de grootste show van de wereld’. Een voorstelling die een wereldwijd publiek aansprak en in vervoering bracht.

donderdag 6 september, 20:15 uur
Vele Hemels Boven De Zevende

Eva is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. Gebaseerd op de gelijknamige geliefde roman van Griet Op de Beeck.

maandag 10 september, 20:15 uur
The Hundred-Foot Journey

Het Indiase gezin Kadam verhuist naar een klein plaatsje in Zuid-Frankrijk om een Indiaas restaurant te openen. Wanneer de eigenaresse van een Frans restaurant protesteert tegen de opening, lijkt een rustig begin van een nieuw leven er niet in te zitten.

donderdag 13 september, 20:15 uur
MOVIE SPECIAL: Fifty Shades Freed

incl. hapjes en drankjes
Geniet van een ontspannen avond uit inclusief heerlijke hapjes en drankjes. In dit derde deel van de razend populaire Fifty Shades reeks zijn Jamie Dornan en Dakota Johnson terug als Christian Grey en Anastasia.

zondag 23 september, 11:00 uur
FilmPLUS: The Bridges of Madison County

incl. iets lekkers 
HEVO organiseert i.s.m. PERRON-3 een reeks zondagfilms met een extraatje.

donderdag 27 september, 20:15 uur
I, Tonya

Kunstschaatsster Tonya Harding is een natuurtalent en niets lijkt haar selectie voor de Olympische spelen in de weg te staan. Maar ze komt niet bepaald uit een rijke familie, en haar vulgaire outfits en gedrag zijn een doorn in het oog van de keurige schaatswereld.

donderdag 11 oktober, 20:15 uur
The Shape Of Water

In een verborgen en zwaarbeveiligd overheidslaboratorium waar ze werkzaam is, zit de eenzame Elisa gevangen in een leven van isolatie. Elisa's leven verandert voor altijd als zij en collega een geheim experiment ontdekken.

zondag 14 oktober, 11:00 uur
Filmbrunch: Wonder Wheel

verkoop sluit op vrijdag 12 okt om 9.00 u
Heerlijk brunchen als voorprogramma op een topfilm. Het verhaal van vier met elkaar verstrengelde levens te midden van de drukte in een pretpark op Coney Island, New York in de jaren ’50. Geregisseerd door Woody Allen.

donderdag 18 oktober, 20:15 uur
Darkest Hour

Slechts een paar dagen nadat hij premier van het Verenigd Koninkrijk is geworden, moet Winston Churchill meteen één van zijn zwaarste beproevingen doorstaan: hij moet kiezen of hij met Nazi Duitsland over een vredesverdrag wil onderhandelen, of dat hij voor de idealen en de vrijheid van zijn natie wil vechten.

donderdag 25 oktober, 20:15 uur
MOVIE SPECIAL Halloween: It

incl. popcorn
Het is inmiddels een jaarlijkse traditie: rond Halloween draait PERRON-3 een horrorfilm als MOVIE SPECIAL, met gratis popcorn. Dit keer is het de spannende film It, gebaseerd op de bestseller van Stephen King.