Cabaret
vrijdag 7 september, 20:30 uur

Guido Weijers - Oudejaarsconference (try-out, uitverkocht)

Geen Nieuwjaarsconference. Geen Oudejaarsshow. Nee, De Oudejaarsconference. En dat zelfs twee keer! Tijdens deze try-out voert Guido zijn Oudejaarsconference op in een intieme setting voor een klein gezelschap in PERRON-3.

Guido sleurt je mee door het afgelopen jaar. Met een arsenaal aan gevaarlijke munitie en rake grappen. Confronterend, intelligent, wars van regels en… enorm humoristisch. Dus kom naar het theater en geef je over. Hier kan alles. Vrijheid zonder grenzen. Andere wetten. Zit jij gevangen in 2018 en vastgeplakt aan je mobiele telefoon? Sta op en breek eruit!

Op 30 november is Guido ook nog met zijn Oudejaarsconference te zien in de Grote Zaal van Theater aan de Parade.

Foto: Loens Media

Samenwerking Theater aan de Parade
Ook in het nieuwe theaterseizoen 2018-2019 verwelkomen we de bezoekers van Theater aan de Parade weer graag in PERRON-3 en kijken we uit naar de voortzetting van een prettige samenwerking. De programmering van TP is een verrijking van het culturele aanbod in PERRON-3. Een mooie mix van amateur- en professionele podiumkunsten, voor alle leeftijden met lokale, nationale en internationale gasten en artiesten. Dat zit goed!

Kaarten
Bestel kaarten via Theater aan de Parade. Dit kan via de online ticketshop,  telefonisch via 0900 - 33 72 72 3 (lokaal tarief) of aan de kassa van Theater aan de Parade.

Details

Zaal Theaterzaal
Prijs € 25,50 | € 23,50 Vriendenpas/CJP