Theater
zaterdag 19 januari, 20:00 uur

Het Geheugen Van Water (laatste kaarten)

TTT Theaterproducties Tilburg speelt dit tragische en komische stuk over moeders en dochters. Het is het verhaal van de drie zussen Teresa, Mary en Catherine, die als volwassenen terugkeren naar het ouderlijk huis, voor de begrafenis van hun moeder.

Deze tragikomedie gaat over moeders en dochters, over afstoten en aantrekken, over haat en liefde, over schuld en vergeving. Het verhaal van drie zussen Teresa, Mary en Catherine, die als volwassenen ieder hun eigen weg zijn gegaan en nu terugkeren naar het huis waar ze opgroeiden voor de begrafenis van hun moeder. In de slaapkamer van hun moeder herleven oude rolpatronen onmiddellijk en jeugdherinneringen komen boven drijven. Herinneringen waar de zussen het maar niet eens over kunnen worden of toch wel? De grote hoeveelheid whisky en marihuana die de zussen tot zich nemen leidt tot hilarische taferelen en oud zeer en geheimen worden blootgelegd. Mike en Frank de partners van Teresa en Mary proberen de situatie onder controle te houden maar wakkeren het vuur bij de zussen alleen maar meer aan.  Mary voert het gesprek met haar moeder dat ze tijdens haar leven nooit heeft gehad – een weerspiegeling van moeder en dochter.

Buiten is het koud, alles is bevroren, alles staat stil. Binnen kolkt en stroomt het; de woede, de pijn, het lachen, de liefde en de tranen.

‘Onze moeder gaat door ons heen als wijn door water. Of we het willen of niet. Niets is ooit helemaal afgelopen……’

Kaarten
(incl. rij- en stoelnummer)
Bestel kaarten in deze ticketshop, aan de theaterkassa of telefonisch via 073-850 7550. Voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten (ongeacht het aantal kaarten).

Details

Zaal Kleine Zaal
Prijs € 12,50