Film
zondag 29 december, 11:00 uur

FilmPLUS: Ja Zuster, Nee Zuster

incl. iets lekkers 
HEVO organiseert i.s.m. PERRON-3 een reeks zondagfilms met een extraatje.

Kom met de hele familie naar de feel-good musical Ja Zuster, Nee Zuster.
Het is een gezellige bedrijvigheid in rusthuis "Klivia". De Ingenieur is druk bezig met uitvinden. Jet is lekkere hapjes aan het klaarmaken en zuster Klivia zelf kibbelt met huurbaas Buurman Boordevol door de telefoon over overlast. Een ontploffing in de kelder van het rusthuis maakt een drastisch einde aan dit gesprek: de strijd tussen Buurman Boordevol en zuster Klivia is in volle hevigheid losgebarsten. Een strijd die behoorlijk uit de hand dreigt te lopen als Gerrit de inbreker van zuster Klivia ook nog in het rusthuis mag blijven nu hij haar beloofd heeft zijn leven te beteren.

Kaarten
(incl. rij- en stoelnummer)
Bestel kaarten in deze ticketshop, aan de theaterkassa of telefonisch via 073-850 7550. Voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten (ongeacht het aantal kaarten).

Details

Zaal Kleine Zaal
Prijs € 10,00 | HEVO leden: € 9,00
Speelduur 110 minuten
Pauze ja
Cast Loes Luca, Paul de Leeuw en Tjitske Reidinga
Regisseur Pieter Kramer
Taal Nederlands gesproken
Kijkwijzer
Alle leeftijden Alle leeftijden

Acties

HEVO Seniorenkorting op films
HEVO-leden krijgen op vertoon van hun pasje aan de theaterkassa korting op films (kinderfilms, filmbrunches en MOVIE SPECIALS uitgezonderd). Je betaalt € 7,00 per kaartje (reguliere films) of € 9,00 (FilmPLUS).
Let op: korting is alleen geldig aan de theaterkassa!


Spaar voor een gratis filmkaartje
NIEUW: met de PERRON-3 Filmstrippenkaart spaar je snel voor een gratis filmkaartje! Is je kaart vol? Dan kun je deze inleveren bij de kassa voor een gratis filmkaartje voor een reguliere donderdagavond film. Lees hier alles over deze actie.