Jeugd
woensdag 6 februari, 15:00 uur

De Toneelmakerij - Jazz Duzz (6+, reprise)

Vandaag is de grote dag: Dizzy gaat naar groep drie. Dat is best leuk, maar ook wat ingewikkeld. Waarom zijn er allemaal van die regels? Over hoe je je potlood vast moet houden. En dat je rechtop moet zitten. Jazz duzz is een theatraal jazzconcert voor iedereen vanaf zes jaar. Over buiten de lijntjes kleuren en 1+1=3. Met poëzie en anarchie, zelfverzonnen woorden en melodieën zonder eind.

“Ja, er wordt een lekker potje muziek gemaakt in Jazz Duzz. En het wordt duidelijk dat buiten de lijntjes kleuren zo gek nog niet is.” – Het Parool ****

“Artistiek-leider-in-afwachting Paul Knieriem maakt bij de Toneelmakerij een vrolijke ode aan de losheid en speelsheid van jazz. De fijne cast bouwt een lekker anarchistisch feestje in het klaslokaal.” – Theaterkrant ****

Foto: Jan Hoek

Samenwerking Theater aan de Parade
Voor het derde theaterseizoen op rij heten we de bezoekers van Theater aan de Parade van harte welkom in PERRON-3. De prettige samenwerking wordt voortgezet met vele voorstellingen in de genres cabaret, theater, muziek en jeugd. Deze programmering is een verrijking van het culturele aanbod in PERRON-3. Een mooie mix van amateur- en professionele podiumkunsten, voor alle leeftijden met lokale, nationale en internationale gasten en artiesten.

Kaarten
Bestel kaarten via Theater aan de Parade. Dit kan via de online ticketshop,  telefonisch via 0900 - 33 72 72 3 (lokaal tarief) of aan de kassa van Theater aan de Parade.

Details

Zaal Theaterzaal
Prijs € 9,50 | € 8,00 t/m 12 jaar